Betöltés...

Rigamonti Velox paradicsomdaráló + tál

Ár: 11.356 Ft

Passzírozó tulajdonságai:



Anyag: műanyag
A darálóban található csiga poliamidból (egészségre káros anyagokat nem tartalmaz), míg a passzírozó szita 18/C rozsdamentes acélból készült.
A paradicsom daráló könnyen szét szedhető, így a tisztítása meleg mosogatószeres vízzel, vagy mosogatógépben is könnyen elvégezhető.
Az asztalhoz vákuumos gumi tapadókoronggal rögzíthető (a vákuumos gumi 100 kg-ig terhelhető), ezért nincs szükség csavarozásra, ami tönkre teheti a bútor felületét.
Tölcsér: 15x15 cm
Magasság: 24 cm
Szín: piros
Tál mérete: 20 cm x 20 cm x 8,5 cm
Súly: 1 kg
Olasz gyártmányú, kiváló minőségű, vastag műanyagból készült paradicsom daráló.


Video a használatról:


https://www.youtube.com/watch?v=x-No9cimhRU


https://www.youtube.com/watch?v=9nGes3_nYns


A paradicsomdaráló elengedhetetlen kellék a szószok készítéséhez. Ez az eszköz a frissen érlelt paradicsomot sima, ízletes alapkészítménnyé dolgozza fel, rekordidő alatt választja el a pépet a héjtól és a magoktól a fogantyú elfordításával, egy óra alatt akár 50 kg paradicsomot. A rozsdamentes acél drótháló automatikusan szétválasztja a héjat és a magvakat, és a pürét a csúszdán keresztül a gyűjtőtálba adagolja. Ugyanolyan jól használható lágy gyümölcsök és főtt zöldségek egészséges italokká, levesekké és lekvárokká történő feldolgozásához.


Polipropilén test, görgő és kar 66-os poliamidból, kicsi, 18/C-os rozsdamentes acél drótháló. Gumi tapadókorong 66-os poliamid mechanizmussal. Teljesen szétszerelve a könnyebb tisztítás érdekében. Mosogatógépben mosható. Az alkatrészek nem mérgező, élelmiszer-biztonságos anyagokból készül. A Velox paradicsomprés egy négyzet alakú fehér polipropilén tartállyal van ellátva.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Rigamonti Velox paradicsomdaráló + tál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: