Betöltés...

Magic mug - Varázsbögre akkumulátor mintával

Ár: 2.990 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

EZ AZ A HELY, AHOL A MÁGIA MEGVAN - a kiváló minőségű kerámia bögre varázslatos tulajdonságokkal rendelkezik. Varázsereje akkor jelenik meg, amikor forró vizet öntesz rá. A bögrén látható akkumulátor körvonala a szemed előtt kezd töltődni. Fokozatosan, alulról nézve, minden egyes barázdált akkumulátor szegmens zöldre változik, felfedve a teljesen feltöltött akkumulátort.
A varázsbögre segítségével mindig tudni fogod,, hogy mennyi energiád maradt!

MAGAS MINŐSÉG - Ez az elegáns fekete bögre optimális 330 ml-es kapacitással rendelkezik. Élelmiszerekkel és italokkal való érintkezésre engedélyezett kerámiából készült. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, amely a folyadékba kerülhetne.
Hőérzékeny festékkel van festve, amely zöldre változik, ha forró ital vagy víz éri. A kerámia, amelyből a bögre készült, hosszú ideig magas hőmérsékleten tartja a folyadékot. Az elem szimbólumnak köszönhetően pedig bármikor láthatod, hogy az ital mikor kezd lehűlni.
A kényelmes, nagyméretű fogantyú biztosítja a bögre stabil és erős fogását.

BIZTONSÁGOS TÁROLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS - A hungarocellel bélelt doboz tökéletesen megvédi a bögrét mindenféle mechanikai sérüléstől.

EGYEDI AJÁNDÉKKÉNT – Ötletes és eredeti ajándék lesz valakinek, akinek legalább annyira szüksége van egy kis motivációra, mint egy mosolyra! A minta változó színe a meglepetés és a szórakozás eleme lesz, miközben a kedvenc italát issza. A fekete, varázslatos bögre férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes. Egyedi és különleges ajándék a forró italokat kedvelő barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak.
MŰSZAKI ADATOK:


Fekete szín
Űrtartalom: 330 ml
Méretek: 11.5 x 9.7 x 7.5 cm
Súly: 317 g
Súly a csomagolásban: 446 g
Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy feltöltődjön, különösen egy hosszú, soha véget nem érőnek tűnő munkanap során... vagy egy nehéz, tesztekkel, dolgozatokkal és kérdésekkel teli iskolai nap után. Egy csésze forró kávé, tea vagy kakaó a Magic Mugban pillanatok alatt feldobja a kedvünket!



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Magic mug - Varázsbögre akkumulátor mintával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: