Betöltés...

Ruhhy gyertyatartó lámpás készlet 3 db

Ár: 16.590 Ft


3 KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁG + KRISTÁLY KIEGÉSZÍTŐK - a gyertyatartók 3 különböző magasságúak, mindegyik lábán egy-egy kristály dekoratív utánzata található, a magasságtól függően, a kicsiben egy, a közepesben kettő, a nagyban három kristály van.
GYÖNYÖRŰ HATÁS - az árnyékoló talp fém mélyedéseiben tükörbetétek vannak, amelyek visszaverik a rájuk eső égő gyertyák fényét, további gyönyörű fényhatást keltve.
ALKALMAZÁS - a csillogó gyertyatartók elhelyezhetők asztalokon, komódokon, polcokon vagy más felületeken, hogy csillogást és romantikus hangulatot kölcsönözzenek a helyiségeknek. Mindennapi és különleges alkalmakra egyaránt használhatóak. Esküvői termek vagy éttermek díszítésére is használhatók.
ATMOSZFÉRA ÉS HANGULAT - A gyertyatartók kellemes, meleg hangulatot és lágy fényt teremtenek, tökéletes lehet a pihenéshez, romantikus estékhez, vagy nyugodt légkör megteremtéséhez vacsorák vagy társasági összejövetelek során.


SPECIFIKÁCIÓK:



Szín: ezüst/átlátszó
Anyag: fém, üveg, műanyag
Alap átmérője: 12 cm
Csésze átmérője: 10 cm
Gyertyatartó magassága: 28, 34,3, 40,9 cm
Súly: 2,195 kg
Csomag súlya: 2,880 kg


TARTALOM:



3 x gyertyatartó



A Glamour gyertyatartó egy elegáns dekorációs elem, amellyel luxus és stílusos megjelenést kölcsönözhetünk a különböző helyiségeknek. Glamour gyertyatartóinkat csillogó kristályos részletek díszítik, amelyek eleganciát és pompát kölcsönöznek.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Ruhhy gyertyatartó lámpás készlet 3 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: