Betöltés...

Chewy Nagy Box - Vegán Különlegességek - Nagy termetű kutyák számára

Ár: 14.990 Ft

A CHEWY Különlegességek Box tele van olyan kutyakekszekkel és rágcsákkal, amelyek jók a kutyák számára és jók a Földnek is. Nemcsak egészségesek, ízletesek és húsmentesek, hanem mentesek a gluténtől, cukortól, gabonától, búzától és nyersbőrtől is. Könnyen emészthetők és gyengédek a kutyák gyomrára, segítenek a fogkő és fogzománc lerakódásának csökkentésében, alacsony zsírtartalmúak, és csak természetes összetevőkből készülnek.

MI VAN A DOBOZBAN? 6x Sajt és paradicsom rudacska 6x Gyümölcs rudacska 3x közepes gyümölcs csillag rudacska 3x kicsi zöldséges csillag rudacska 3x Töltött csavart rudacska 1x nagy mogyoróvajas kétoldalú csont 1x Tök és Répa kétoldalú csont 2x nagy gyümölcs csillag rudacska 2x nagy zöldséges csillag rudacska 2x Törj egy cikket rúd 1x nagy krokodil 1x nagy csomózott csont 1x 100db-os csomag finomságokkal

ELŐNYÖK Gluténmentes Gabonamentes, növényi alapú kutyakeksz Nyersbőrmentes és húsmentes kutyarágcsa Gabonamentes Cukormentes Alacsony zsírtartalmú Segít a fogkő eltávolításában Segíti az emésztést Gyengéd a kutyák gyomrára 24 hónapos szavatossági idő
Termékeink hipoallergének, ami azt jelenti, hogy az allergiával küzdő kutyák nagy része élvezheti ezeket a csodálatos finomságokat. ELEMZÉS Nedvességtartalom (max 16%) Nyers hamu (max 4%) Nyers rost (max 3,5%) Nyers fehérje (min 2,0%) Nyers zsír (min 0,5%) ÖSSZETEVŐK Édesburgonya liszt Borsó liszt, Növényi glicerin Növényi olaj Szárított sörmalátapelyelz Kalcium-karbonát Kálium-szorbát Kiegészítő hozzávalók különböző változatokhoz: 100% Valódi Mogyoróvaj Sárgarépa, Tök Természetes füstös íz Szárított paradicsom Klorofill 100 mg/g Menta Petrezselyem Szárított banán Szárított áfonya Kókuszolaj Spenót Alma Az édesburgonya nagyszerű az emésztőrendszer egészségének, mivel magas a rosttartalma. Emellett alacsony a zsírtartalma, és tartalmaz B6-vitamint, C-vitamint és mangánt. Ráadásul édes ízű, amit a kutyád imádni fog. A borsók a legegészségesebb zöldségek közé tartoznak a kutyád számára. Nagyszerű forrásai az A-, B- és K-vitaminnak. Tele vannak vas, cink, kálium és magnézium tartalommal. Gazdag fehérjében és magas a rosttartalmuk. Az összetétel több mint 70%-át csak az édesburgonya és a borsó alkotja. A mogyoróvaj nemcsak jó fehérjeforrás, hanem szívbarát zsírokat, B-vitamint, niacint és E-vitamint is tartalmaz. A sütőtök tele van olyan tápanyagokkal, amelyek előnyösek a kutyád általános jólétéhez. A sárgarépa gazdag béta-karotinban és A-vitaminban. A sörmaláta nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, amelyek javíthatják kutyád bőrét és fényesíthetik a bundáját. A kalcium-karbonátot kutyaeledelhez adagolják kalciumforrásként, ami elengedhetetlen ásványi anyag a kutyák számára.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Chewy Nagy Box - Vegán Különlegességek - Nagy termetű kutyák számára" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: