Betöltés...

Luis Tolatókamera És Féklámpa VW Crafterhez és Mercedes Sprinterhez (2006-tól Gyártva)

Ár: 44.990 Ft

A Luis tolatókamera, amely kifejezetten a Mercedes Sprinter (W906) és VW Crafter modellekhez lett tervezve, integrálva van a harmadik féklámpába, lehetővé téve egyszerű és gyors telepítést a járművön – fúrás nélkül.



Speciális Kialakítás: A LUIS tolatókamera kifejezetten a 2006-tól gyártott Mercedes Sprinter (W906) és VW Crafter modellekhez lett tervezve, integrálva a harmadik féklámpába, így nem szükséges fúrás a telepítéshez.

Egyszerű Telepítés: A kamera gyorsan és egyszerűen telepíthető a meglévő féklámpa cseréjével, megoldva ezzel a tolatókamerák hátsó ajtós járművekre való telepítésének problémáját.

Állítható Kameramodul: A kamera modulja függőlegesen állítható, így tökéletesen alkalmazkodik a jármű jellemzőihez. Az erős infravörös LED-ek biztosítják a világítást éjszaka, míg az automatikus fehéregyensúly és a háttérvilágítás-kompenzáció javítja a láthatóságot.

Kiváló Minőség és Tartósság: A LUIS kamera a minőségi anyagoknak és gyártásnak köszönhetően kiváló hosszú távú teljesítményt nyújt, -30°C-tól 70°C-ig megbízhatóan működik, porban, esőben és sósvízben is.

Kompatibilitás: A kamera könnyen csatlakoztatható a LUIS magas teljesítményű monitoraihoz. Továbbá, a LUIS adapterek (cikkszám: 003740 és 003741) segítségével csatlakoztatható a Mercedes Audio 15 vagy a VW Crafter RSD4000 vagy RNS6000 rendszerekhez.

Ez a tolatókamera nem csak a járművezetés biztonságát és hatékonyságát növeli, hanem biztosítók és szakmai szervezetek által is elismert, ami további előnyöket jelenthet a felhasználók számára.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Luis Tolatókamera És Féklámpa VW Crafterhez és Mercedes Sprinterhez (2006-tól Gyártva)" című hirdetést látja. (fent)