Betöltés...

Drapp-piros Babzsákfotel

Ár: 32.900 Ft



Kétfunkciós, fotel és heverő


Szeretnél egy könnyed, extra kényelmes, mégis tartós bútordarabot otthonra? Szeretnéd gyermekedet egy menő babzsákfotellel meglepni?






-Két réteg strapabíró huzat

- Levehető, könnyen tisztítható külső huzat

- Kétfunkciós mód: ülő-fekvő helyzetben is használható

- Eredeti, időtálló polisztirol gyöngy töltés


- A Bobojca babzsákfotelek, szintén régóta tesztalanyai saját otthonunknak. Hosszú időbe telt, míg kikísérleteztük azt a szabásmintát, azt a minőséget és technikát, ami már méltó a Bobojca boltban való szerepléshez.
 A fotel két réteg anyagból készül. A belső egy vízlepergetős könnyed anyag, mely tökéletes szellőzést biztosít a benne található milliónyi polisztirol gyöngynek. Miért is fontos ez? Ha használatban van, a gyöngyök összetömörödnek, s ha az anyag kellően légáteresztő, gyorsabban visszaállnak eredeti alakjukba, és tovább maradnak is úgy. Tehát nincs szükség olyan gyakori utántöltésre, mint más babzsák esetén. Külső anyaga a megszokott kellemes, lágy esésű, jó minőségű poliészter huzat, mely strapabíró, kikészítésének és a hosszú rejtett cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és tisztítható. Továbbá nem mellesleg gyönyörű színekben érhető el.
 
A Bobojca babzsákfotel alakja kétfunkciós!



Ha a kerek alj éri a földet, egy kényelmes, kartámaszos fotelt kapunk, melybe belehuppanva, a tökéletes derék és háttámasztás mellett, kényelmesen pihenhetünk.

Azonban, ha a háttámlára fekteted, egy kényelmes heverőt kapsz, melybe belesüppedve élvezheted a relaxációt, olvashatsz egy könyvet, vagy megnézhetsz egy jó filmet.  


Ami még fontos és lényeges, hogy mi a Bobojca Műhelyben NEM használunk hungarocell darálékot, mivel a darálék sokszor koszos és nem hozza azokat a minőségi elvárásokat, amik fontosak számunkra.


A Bobojca babzsákfotelek egytől egyig hófehér, eredeti polisztirol gyöngyökkel vannak megtöltve. Tekintse meg Babzsákfotel kínálatunkat.


Méretei:


Nagyság: 80*80*90 cm
Űrtartalom: 370 liter




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Drapp-piros Babzsákfotel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: