Betöltés...

3 az1-ben sötétkék hordozható utazóágy, járóka, játszótér – könnyen szerelhető, biztonságos, átlátszó, zárható (BB-8495)

Ár: 17.990 Ft

Amennyiben kisgyermekes szülő vagy, a 3 az 1-ben járókánk elengedhetetlen kellék számodra. Nem csak játszhat benne gyermeked, de rövid teendőid idejére  őrző funkciót is elláthat, sőt még el is aludhat benne a kicsi. Elegendő a kedvenc játékait elhelyezni a járókában, amelynek köszönhetően hosszú időre lefoglalja magát. Ez alatt nyugodtan végezheted a ház körüli teendőidet, vagy dolgozhatsz irodádban.  A rácsos szerkezeten keresztül folyamatosan láthatod, hogy mi folyik a színfalak mögött,  de a kicsinek is megnyugtató, ha látja, hogy vigyázol rá. Amikor megunta a játékot és elálmosodott, csak takard be, a járóka gyermekágyként is tökéletesen funkcionál. Stabil szerkezetét a rozsdamentes acélcsövek adják, amelyet puha textil borít.  A gyermek maximális védelméért a sarkokat lekerekítették a tervezők, a járóka alját pedig megemelték a megfázás elkerülése érdekében . A már említett rácsos szerkezet pedig a levegő megfelelő áramlását biztosítja, amelynek különösen a nyári hőségben van nagy előnye. A bejáraton elhelyezett cipzár segítségével pedig a gyermek mozgását szabályozhatod. Összeszerelése kimondottan egyszerű:  a megjelölt pontokon kell összepattintani a csöveket, majd szétszereléskor szintén ezeket a pontokat használva kell összehajtogatni. Takarítása is könnyű, mindössze egy vizes törlő szükséges hozzá, de a járóka anyaga mosógépben is mosható.  Kiválóan használható a nappaliban, hálószobában, de akár a kertben is , sőt alig több int 2 kg-os súlyának és könnyű összeszerelhetőségének köszönhetően  bárhová magaddal viheted. Játszótér, gyermekmegőrző és alkalomadtán kiságy is egyben . Kell ennél sokoldalúbb bababútor egy kisgyermekes családban? Szerintünk a válasz egyértelmű! Főbb jellemzők: Szín: kék Anyag: rozsdamentes acél + 210D oxford szövet + ABS műanyag Maximális terhelhetőség: 50 kg Méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 125/110/65 cm Súly: 2,2 kg Súly csomagolással együtt: 2,35 kg https://www.youtube.com/watch?v=TW4XiqDcoyA

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "3 az1-ben sötétkék hordozható utazóágy, járóka, játszótér – könnyen szerelhető, biztonságos, átlátszó, zárható (BB-8495)" című hirdetést látja. (fent)