Betöltés...

Dollcini, vezeték nélküli elektromos magasnyomású mosó, Autómosás, Háztartási ablakmosás, változat 2, 400w, 40 bar, piros

Ár: 17.990 Ft

*Minden autómosó pisztolyhoz tartozik egy szerszámosláda az Ön kényelme érdekében.*



?【Erőteljes akkus nagynyomású mosó】: Az akkus magasnyomású mosó tiszta réz motorja hosszabb ideig tart, mint a hagyományos kefés motorok, és ezért minden elköltött dollárt megér. Maximális 450PSI nyomásával és 5L/perc áramlási sebességével könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket a tárgyak felületéről.

?【21V nagy teljesítményű akkumulátor】: A hordozható nagynyomású mosó 21V 30000 mAh nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely körülbelül 45 percig képes folyamatosan működni (használat előtt töltse fel). Az akkumulátoros magasnyomású mosó megszabadítja a kábelt, és könnyebben hordozható.

?【Víz húzása bárhonnan】: A hordozható magasnyomású mosó 5 m-es tömlővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolabbról is tisztítsák. A felszerelt szűrő hatékonyan képes kiszűrni a szennyeződéseket, részecskéket és iszapot a vízforrásból, ami jobban megvédi tisztítópisztolyunkat.

?【2 fúvóka és habos edény】: A nagynyomású mosó 0°-os és 45°-os fúvókákkal és egy 300 ml-es habtartóval van felszerelve. Hordozható magasnyomású mosóink tökéletesen megfelelnek minden napi tisztítási igényének, és mindenféle foltot könnyedén eltávolítanak.

?【Több funkció és alkalmazás】: Az akkus magasnyomású mosó nemcsak padlófelületet, kerítést, autót, réseket, szőnyeget és egyéb szennyeződéseket tisztít, hanem virágok öntözésére is használható mezőgazdasági öntözéshez. 1 év garanciát biztosítunk, ha bármilyen problémája van, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk 7/24.



Ha további tartozékokat vagy akkumulátorokat szeretne vásárolni, kérjük, küldjön e-mailt a további részletekért.

***minden autómosó pisztolykészletet alapos tesztelésnek vetnek alá a szállítás előtt, hogy biztosítsák a megfelelő működését. A folyamat eredményeként kis mennyiségű víz maradhat a pisztoly testében és a tömlőben. Ez teljesen normális, és azt jelzi, hogy termékét minőségbiztosítási szempontból tesztelték.
Köszönjük megértésüket, és elnézést kérünk, ha ez bármilyen kellemetlenséget okoz. Elsődleges célunk, hogy Ön a legmagasabb minőségi és teljesítményi követelményeknek megfelelő terméket kapjon.***

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Dollcini, vezeték nélküli elektromos magasnyomású mosó, Autómosás, Háztartási ablakmosás, változat 2, 400w, 40 bar, piros" című hirdetést látja. (fent)