Betöltés...

Automata inkubátor MS-130 tojás számára

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó új automata inkubátor MS-130 tojás számára , számlával, garanciával és ingyenes házhozszállítással!

Az MS-130 automata csirke keltetőgép hőszigetelő tulajdonságú anyagból készült, így biztosítva az optimális hőmérsékletet és állandó páratartalmat, kedvező környezetet teremtve a tojások mesterséges keltetéséhez, valamint biztosítja a készülék gyors és egyszerű tisztítását és fertőtlenítését
Az inkubátor fedele egy vezérlőegységgel van ellátva (a fedélbe van beépítve), melynek segítségével a felhasználó a tojások keltetéséhez szükséges összes beállítás elvégezheti az alsó része pedig átlátszó, ez lehetővé teszi a tojások állapotának monitorozását anélkül, hogy fel kellene nyitnia az inkubátor fedelét.
Az inkubátor felszereltsége a következő: kijelző panel mely mutatja az inkubátor belső hőmérsékletét és a páratartalmat automatikus tojásforgató tálca, hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó érzékelő, riasztórendszer a páratartalom alsó vagy felső határának elérése esetén, szellőztető rendszer, amelynek feladata az egyenletes hőmérséklet biztosítása az inkubátor belsejében, valamint ovoszkóp. Az inkubátormodell fűtési ellenállása 80 W, a tojásforgató motoré pedig 4 W.
Az inkubátor egy szintes, kapacitása 130 tyúktojás, ha más típusú tojást keltet, a tojások méretétől függően, a keltetesi kapacitás eltérhet.
Az üzembe helyezéséhez egy szobahőmérsékletű helyiségbe kell elhelyezni (18-20 C). Beállítás után hagyja néhány órán keresztül állni amíg a szoba hőmérsékletéhez közelítő hőmérsékletet nem ér el. Majd csatlakoztassa normál 220 V-os aljzathoz, állítsa be a készüléket a keltetni kívánt tojásoknak megfelelően majd töltse fel tojásokkal. Működés közben tartsa rajta a polisztirol burkolatot.
Ezzel az inkubátorral különböző típusú tojásokat keltethet (tyúk, kacsa, liba, fürj stb.), a tojás méretétől függően változtathatja a görgők közötti távolságot.
Mivel a keltetési folyamat teljesen automatikus, garantáljuk, hogy ha minden utasítást betartanak, és a tojások minden termékenységi feltételnek megfelelnek, akkor a csirkék 98%-ban kikelnek.
!! A weboldalon bemutatott termékek képei prezentációs célokat szolgálnak és eltérhetnek a leszállított termékektől (szín, kiegészítő, megjelenés stb.)!!

Érdeklődj telefonon!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Biharkeresztes
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Egyéb
 
Eddig megtekintették 118 alkalommal

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "Automata inkubátor MS-130 tojás számára" című hirdetést látja. (fent)