Betöltés...

Dolgozz a saját időbeosztásod szerint

Ár: 999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Life Care-t 2005-ben Temesváron alapították. Az egyik kezdeményező a “Romániai bio termékek termelőinek és beszállítóinak szövetsége” és a RODSA egyesületének aktív tagjai (Romanian Direct Selling Association) voltak.
Önbizalommal telve, tettre kész munkaerővel és kreativitással a Life Care 16 év alatt a bio, természetes és vegán termékek egyik legnagyobb közvetlen értékesítőjévé vált Romániában. Ez több mint 100 millió dolláros forgalmat jelent, amellyel friss és dinamikus energiát hozott a közvetlen értékesítési piacon Romániában.
Több mint 300 természetes, bio és vegán termékével a Life Care® figyelembe véve a vásárlóinak az igényét, folyamatosan olyan új termékcsaládokkal bővíti a portfólióját, amelyek világszerte a legismertebb BIO termelőitől származnak. Ezeknek a minőségét az ECOCERT és a BDIH is tanúsítja.
A Life Care közösségében a szenvedély teljesítménnyé és jutalommá lényegül át. Partnereinket különböző programokkal, kampányokkal és eszközökkel segítjük, amelyek segítségével TOP VEZETŐK és PÉNZÜGYILEG FÜGGETLENEK lehetnek. Álom utazásokon vehetnek részt, illetve személyautót is vásárolhatnak maguknak. Ezáltal álmaikat megvalósítva, szabadon és boldogan élhetnek anélkül, hogy bárki bármire kötelezné őket. Annyit dolgozhatnak, amennyit akarnak, amikor akarnak, és ahogyan akarnak. Nekik már sikerült a Life Care-rel karöltve SIKERES vállalkozást felépíteni.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Top vezető
 
Eddig megtekintették 474 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Dolgozz a saját időbeosztásod szerint" című hirdetést látja. (fent)