Betöltés...

Kék rozé mámor vegyes ásvány karkötő

Ár: 4.999 Ft

8 mm-es ónix, szodalit, hematit és roppantott hegyikristály ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.


Amit az ónixról érdemes tudnod:

Az ónix általában fekete, néha előfordulhat fehér, szürkés csíkozódással is.

Lelki gyógyhatása:
Az ónix egy védelmező kő, amely a negatív energiák ellen véd. Csökkenti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egónkat. Egyensúlyba hozza a külsőnket és belsőnkkel, így magabiztosabban mozoghatunk a világban, stabilitást, ellenálló képességet, kiegyensúlyozottságot biztosítva ezáltal. Bánat és melankólia esetén is hatásos.

Testi gyógyhatás:
Erős hatással van az agy tevékenységére, javítja a koncentrációt, de használhatjuk Alzheimer-kór és epilepszia ellen is. Hat a fülre és azok betegségeire, mint pl. fülgyulladás, - fájás, -zúgás, hallásromlás. Szintén hatásos látásgyengeség ellen is. Erősíti az immunrendszert.

Hozzárendelt mágikus hatás:
A legtöbb népnél a fekete ónix védelmező kőként szolgált a rontások, fekete mágia ellen. Sokan ma is negatív energiák elleni védelemre használják.

Csillagjegyei: Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakrája: Gyökércsakra


Amit a hematitról érdemes tudnod:
Ez a metálosan csillogó szürkés-barnás kő más néven "vérkőként" is ismertté vált. Ez az elnevezés nem csak testi gyógyhatásai miatt illik rá, hanem mert csiszolásuk során az ember ujját vérpiros színűvé festi. A hematit egy erős energiakő, segítségével a többi ásványi követ is feltölthetjük.

Lelki gyógyhatás:
A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Mivel aktiváló hatású, így nem ajánlott használata pihenések alkalmával.

Testi gyógyhatás:
A már említett vöröses színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait. Kiváló érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek ellen. Hatására a vérömlenyek sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér ellen is hatásos. Fokozza a test regenerálódási folyamatait, elősegíti a sebek gyógyulását. Segíti a májfunkciókat, így használatuk különösen ajánlott méregtelenítő kúrák során. Segít a rendszertelen menstruációkon is. Babavárás alatti fáradtság enyhítésére különösen ajánlott.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Szerencsehozó amulettként ismert volt már a régi korokban, Babyloniában pl. segített a tulajdonosának megnyerni mindent pert. Az ősi Egyiptomban a hematitot a halottak feje alá tették, hogy megkönnyítse a lélek útját az örökkévalóságba. Magát Tutanhamont is egy hematitból készült szkarabeusz kísérte a végtelenbe tartó úton. A hematit ezen kívül megvéd a gonosz átkok ellen és óvja álmainkat.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió

Csakrája: Gyökércsakra


Amit a hegyikristályról érdemes tudnod:
A kristály szavunkat igen sokféle vonatkozásban használjuk, pl. kristálygyerek, kristálytiszta, kristálygömb, de egy biztosan közös ezekben a szavakban, hogy bármiféle szövegkörnyezetben is fordul elő, biztosan üdítő természetesség és tisztaság jut eszünkbe róla. De nem csak magyar nyelvünk használja gyakran a nevét, nem is gondolnánk, hogy mennyi minket körülvevő tárgy tartalmaz kristályt. Az óra a karunkon, vagy a számítógépünk, oszcillátorok, rádiók, televíziók, telefonok, ipari és gyógyászati felszerelések..., ezek mind-mind működésképtelenek lennének kristály nélkül, hiszen a kristály egy elemi dolog! A kristály, (amelyről az ókori görögök úgy tartották, hogy örökké fagyott jég az isteneiktől és ezért nevezték "Kristallos"-nak, amelynek jelentése "jég") metafizikai síkon is nélkülözhetetlen. Mindenkinek szüksége lenne egyre! Minden zodiákus jegyhez hozzárendelhető és mindegyik csakrához használható. Ez maga a tiszta és erőteljes energiaforrás, amely felfogja, aktiválja, megőrzi, átalakítja, erősíti az energiát. Kirlián fotózások alkalmával a kézben tartott hegyikristállyal az energiamező legalább kétszer olyan erősnek látszik. Egyszerűen lenyűgöző!

Lelki gyógyhatása:
A hegyikristály minden gyógy kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

Testi gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk. A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Hozzárendelt mágikus hatás: A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

Csillagjegyei: összes csillagjegy

Csakrái: az összes csakra

 

Amit a szodalitról érdemes tudnod:

A szodalit küllemét illetően vetekszik a lápisz lazulittal (az ára viszont annak a tört része). Neve semmiképpen nem szépségére utal, hanem a benne található szódium mennyiségére.

Lelki gyógyhatás:
A szodalit a hősök köve, ha ugyanis bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy kimerjünk állni a meggyőződésünk mellett, a szodalit az az ásvány, amit feltétlen magunknál kell tartanunk. Hordjuk magunkkal, ha tudjuk, hogy konfrontációba fogunk keveredni valakivel és meg szeretnénk vívni a magunk igazát. Általában segít kifejezni magunkat, mind szóban, mind írásban, hiszen a szodalit megnyitja a torokcsakrát. A homlokcsakrán keresztül segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg. A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas.

Testi gyógyhatás:
Használhatjuk a látás javítására, szemgyulladás kezelésére és retinaproblémákra. Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák kezelésében. Kezelhetünk vele mindenféle mirigybetegséget, beleértve a pajzsmirigy, hasnyálmirigy és nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyaktájékra is, használhatjuk a torok betegségeire. Erősíti az immunrendszert.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Úgy tartották a régi korokban, hogy a szodalit erősíti a művészi hajlamot és az abban érdekeltek mindig maguknál tartottak egyet. Ez a vélekedés tartotta magát a középkorig, amikor is az ásvány feledésbe merült. A 19. században fedezték fel újra és kezdték gyógy kőként és ékszerként használni.

Csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Csakrái: Homlokcsakra, Torokcsakra


Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.
Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.





 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Kék rozé mámor vegyes ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)