Betöltés...

Felakasztható, USB-ről tölthető hordozható kemping lámpa - napelemmel is használható, retro égő alakú LED fényforrás (BBD)

Ár: 2.990 Ft

Szeretném bemutatni Önnek a legpraktikusabb függő lámpát, amely tökéletes választás minden kempingezőnek! Ez a lámpa könnyű, hordozható és nagyon erős fényt biztosít, így biztosan nem maradnak sötétben a következő kempingezésük során. Az kompakt méretének köszönhetően a lámpa könnyen tárolható és szállítható, és a beépített akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így nem kell aggódnia a töltés miatt. A lámpa tartós és vízálló anyagból készült, így bátran használhatja bármilyen időjárási körülmények között. Ha szeretne biztosítani magának és családjának egy jó megvilágítást a kempingezés során, akkor ez a függő lámpa tökéletes választás Önnek! Ne habozzon, vásárolja meg még ma! A termék jellemzői: Szín: fehér Típus felakasztható Tápellátás: akkumulátor Töltés: USB A csomag napelemet és töltőkábelt nem tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Felakasztható, USB-ről tölthető hordozható kemping lámpa - napelemmel is használható, retro égő alakú LED fényforrás (BBD)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: