Betöltés...

Plüss cicaágy, cicafekhely, macskaodu, 40×40×37 cm méretben, fekete

Ár: 6.690 Ft

Plüss cicaágy, cicafekhely, macskaodu, 40×40×37 cm méretben, fekete 



Egy háziállatnak kell, hogy legyen saját kis helye. Ez a cicaágy kiváló funkcionalitásán felül tetszetős kialakítású, melynek köszönhetően mutatós dekoráció lehet otthonában.


A cicafekhely puha és kényelmes anyagból készült, amely egy kis, kényelmes házikóra emlékeztet. Tökéletes hely egy olyan macska számára, amely szereti a saját zárt menedéket, az intimitás érzését nyújtja számára. A fülekkel ellátott búvóhely biztosan tetszeni fog macskájának.


Az anyag karmolás- és szakadásálló rövid plüssből készült, amely puhaságot, meleget és pihenés közbeni nyugalmat biztosít a macskának. A cicafekhely puha párnával van ellátva, amely kényelmet biztosít fekvés közben, vízálló aljzata, megakadályozza a nedvesség beszivárgását az ágy belsejébe.


Könnyen tisztítható, egyszerűen csak törölje le egy nedves ruhával. Makacsabb szennyeződések esetén mosógépben, maximum 40°C-on mosható.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: poliészter, PP pamut, EVA hab
Karmolás és szakadásálló, puha plüss anyag
Mosógépben, max. 40°C-on mosható
Vízálló aljzat
Az állat maximális súlya: 6 kg
A nyílás mérete: 15×17 cm
Méretek: 36×33 cm
Súly: 352 g


A csomag tartalma:



1 db cicafekhely
1 db párna




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Plüss cicaágy, cicafekhely, macskaodu, 40×40×37 cm méretben, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP