Betöltés...

Vákuumzsák készlet ruhákhoz + pumpa 50x70 - 10db

Ár: 4.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Valószínűleg mindannyian tapasztaltuk, hogy a szekrényben állandóan helyhiány van, és nehéz megtalálni azt, amit fel akarunk venni. Éppen ezért érdemes elgondolkodni valami olyan megoldáson, ami végre rendet teremtene a ruhák között!

Speciális feladatokhoz, például takarításhoz a vákuumzsákok tökéletesek. Nekik köszönhetően bármely halom ruha vagy ágynemű akár 80%-kal is csökkenti a térfogatát. Igen, ez tényleg lehetséges!

A vákuumtasakokban igazán sok mindent el lehet tárolni, többek között:


Ruhák,
Ágynemű,
Plüss játékok,
Takarók,
Törölközők,
És bármilyen más textiltermék.


Annak érdekében, hogy minden holmija elférjen a vákuumtasakokban, a készlet 10 db 50x70 centiméteres zacskót tartalmaz. Ez minden bizonnyal elég egy rendezett szekrényhez.


A zacskókban tárolt dolgok, ha kiveszik, ugyanolyan állapotban lesznek, mint amikor behelyezik őket. Ez pedig azért van így, mert a táskák anyaga tökéletesen megvédi a tárolt tárgyakat a nedvességtől, portól, szennyeződéstől, rossz szagoktól és rovaroktól (főleg a molyoktól).


A táskák tökéletesek a szezonális ruhák tárolására, amelyekre a következő néhány hónapban nem lesz szükséged, de egy utazáshoz vagy költözéshez is ideális választás.


A vákuumzacskók használata nagyon egyszerű, ráadásul az összes szükséges tartozékot a csomag tartalmazza. Először is be kell tenni a kiválasztott tárgyakat a táskába, és cipzárral rögzíteni. Ezután a mellékelt pumpával (vagy porszívóval) szívja be a levegőt a zsák kiálló részén keresztül. És tessék, a cuccai máris kevesebb helyet foglalnak!


A táskák anyaga különösen strapabíró, maguk a táskák pedig légmentesek, így biztosítva, hogy minden elrakott holmija biztonságosan legyen a vákuumban, ameddig csak szüksége van rájuk.


 


A készlet tartalma:



Vákuumos zacskók x10
Szivattyú


Méretek:



Táska: 50 cm x 70 cm
Szivattyú: 24cm x 4,5cm
Kiszerelés: 27cm x 27cm x 9cm




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Vákuumzsák készlet ruhákhoz + pumpa 50x70 - 10db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: