Betöltés...

Eladó családi ház Ráckeresztúr, Kormiss István

Ár: 59.900.000 Ft

FELÚJÍTANDÓ, DE LAKHATÓ CSALÁDI HÁZ, 20 PERCRE A FŐVÁROSTÓL!!!!

Ráckeresztúron eladó egy felújítandó épület 1100 nm-es telken. A felújítandó, de lakható családi ház tetőtere beépíthető, ami további 50 nm-el növeli a hasznos alapterületet. A kertben a ház mellett tárolóhelyiségek, kazánház, állattartásra, és húsfeldolgozásra alkalmas épületek vannak. A kert hátsó része, folyamatosan művelt terület, kiválóan alkalmas növénytermesztésre. Jelenleg 118 nm a lakott terület, a 50 nm-es padlás tetőtér beépítésével ez 170 nm-re növelhető. Eredetileg egy Kádár kocka volt, amihez egy szoba lett hozzáépítve. Elosztását tekintve: nappali, + 5 szoba, előszoba, étkező, konyha, kamra, fürdő és WC. A körbekerített ketté osztott udvar első részében 3 melléképület kapott helyet (nyári konyha, műhely, tároló). A tárolóból nyílik egy 25 nm-es pince, és egy másik, 45 nm-es padlás. A hátsó udvar részen, van 5 gazdasági épület. 3 zárt (ól) 2 félig nyitott (disznó és nyúl ól volt régen.) Ezen kívül egy hús füstölő és egy terménytárolónak használt nagyjából 20 nm épület, két részre osztva. Az előkertben van 6 négyzetméter terasz, zárható garázs, és egy fedett tároló. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán, és gázcirkó gondoskodik.

A településen a 6-os és 7-es főutakat Ercsit és Martonvásárt összekötő 6204-es út halad keresztül, amelyen elérhető az M6-os autópálya Ráckeresztúr-Ercsi csomópontjától is. A község a Szent László-völgy alsó szakaszának bal partján helyezkedik el, 30 km-re fekszik Budapesttől. Több város is hasonló távolságra található pl.: Székesfehérvár és Dunaújváros. A szomszédos nagyvárosok Százhalombatta (10 km), és (Érd 15 km).Jól megközelíthető, autóval az M6-os autópályáról közvetlen lehajtóval rendelkezik, az M7-es pedig 7 km-re Martonvásár felől érhető el.

A környéken számos játszótér található, illetve 500 méteres távolságon belül elérhető az iskola, 3 bolt, vendéglátó egység, gyógyszertár, posta, a szomszédos telken óvoda és bölcsőde épült.

A Camponától 20 perc autóval, tömegközlekedők a Volánbusz járataival, vagy vonattal utazhatnak. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367305
Tulajdonságok
Település: Ráckeresztúr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kormiss István
Telek nagysága (m2) : 1100
Épület hasznos területe (m2) : 170
Szobák száma: 4
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Ráckeresztúr, Kormiss István" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat