Betöltés...

Hegyeshalmi Családi Ház Csodás Udvarral

Ár: 68.000.000 Ft

Hegyeshalom csendes utcájában kínálom Önöknek ezt a tégla építésű családi házat. Az ingatlan 1978-ban épült tégla falazattal. Tehermentes és rendezett jogviszonyú. Jelenleg az alsó szint a lakószint, de az emelet szintén beépíthető, melynek kialakításával akár 2 generációs otthonként is használható. A homlokzat szigetelt, a födém pedig betonfödém. A ház 100 m2 alapterületű, a hozzá tartozó telek pedig 800 m2.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: 2 szoba, 1 félszoba, nappali, zuhanyzós fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, főzőfülke, kamra, étkező helyiség, beépített teraszrész.

A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel felszerelve, részben pedig szúnyoghálósak. A fűtés gázfűtés radiátoros hőleadással, a vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll illetve egy cserépkályha is. A lakásban még egy inverteres klímát is felszereltek. Az épület felett padlás van, míg alatta kb. 16 m2-es pince.

A lakás 2 bejárat felől is megközelíthető. A beépített fedett terasz napos meleg helyisége az otthonnak kb. 6 m2-en. Az udvar rendezett, garázzsal, kocsibeállóval és 2 melléképülettel a területén valamint egy pagodás kiülővel. Remek hely bográcsozásra, családi összejövetelekre. Öntözése kútról megoldott. A bútorzat megegyezés dolga. Ára: 68.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Hegyeshalom
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
Extrák: Klíma
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Hegyeshalmi Családi Ház Csodás Udvarral" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft