Betöltés...

Árcsökkenés!Felújított ház közel a Balatonhoz.Tulajdonostól!

Ár: 31.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Elhelyezkedés:

Várpalota legszebb részén, a Loncsos kertvárosi övezetben, szuper közlekedésnél, 15 percre a Balatontól, 15 percre Veszprémtől, Székesfehárvártól eladó egy mediterrán stílusban, minőségi alapanyagokkal teljesen felújított, összkomfortos családi ház, hozzá tartozó gyümölcsfás, szőlős kerttel, 3 erkéllyel.

A ház műszaki állapota:

A ház 2014-ben teljes 8cm-es grafit szigetelést és új színezést kapott, emellett új, korszerű nyílászárókkal is elláttuk.Néhány éve cserélt, modern, zárt égésterű kondenzációs kazán biztosítja a központi fűtést. A házat folyamatosan karban tartottuk, a szívünk csücske volt. 4 éve teljes belső festéssel együtt az alsó szintet exkluzív minőségű, mediterrán járólappal burkoltuk, a hálószobában 3 éve lett a parketta felújítva.

Felosztás:

A ház különlegessége, hogy rendkívül nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. A tágas és világos nappaliban DK-i és DNY-i hatalmas ablakok biztosítják az egész napos fényárt. A nappali a konyhától tolóajtóval van elválasztva, de könnyen összenyithatók, így amerikai konyhás rendszer alakítható ki. A konyha teljesen gépesített, beépített mosogatógéppel is rendelkezik. Az alsó szinthez tartozik még egy egy hálószoba és egy hangulatos erkély, külön WC és fürdőszoba, valamint spájz. A felső szinten két különálló szoba található, külön fürdőszobával és mosdóval, raktárhelységgel. A ház ideális egy nagy család részére, elegendő életteret biztosítva mindenkinek. A nappaliban, konyhában, felső szinten is egyedi készítésű, magas minőségű beépített szekrénysorok találhatóak, melyek külön megegyezés tárgyát képezik.

A ház méreteinél fogva alkalmas két generáció befogadására is, úgy lett tervezve,hogy a nyugati oldalról akár külön lépcsőt is lehessen hozzáépíteni, ha két különálló szintként szeretnék használni a lakást.
Külön pinceszinten találhatóak további tárolóhelységek a ház megadott m2-ein felül (földespince, két további raktárhelység, kazánház). Itt igény esetén dolgozóhelység, barkácsolóhelységek könnyen kialakíthatóak.

Kert:

A hatalmas, 1000 m2-es intim kertben mindennek jut hely: gyümölcsfák és frissen telepített csemegeszőlőskert is található. Ezen túl kertészkedésre alkalmas veteményeskert, rengeteg füves rész és egy kerti hinta pad gondoskodik arról,hogy teljesen magunk mögött hagyjuk a hétköznapi stresszt.

A ház rendelkezik saját garázzsal is, illetve a kerthez építettünk kocsifeljárót is.

Megtekintés: Hétvégén. Kérésre további képeket küldök.
Fix áron.
Az ingatlan tehermentes, ingatlanosok segítségét nem kérjük, csere nem érdekel.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Várpalota
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Forrás u 12
Telek nagysága (m2) : 1000
Épület hasznos területe (m2) : 135
Szobák száma: 4
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: intim kert, szőlőlugas, garázs, akár teljes berendezés
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 493 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Árcsökkenés!Felújított ház közel a Balatonhoz.Tulajdonostól!" című hirdetést látja. (fent)