Betöltés...

Sarokvédő párna felfekvés kezelésére 1 pár, Thuasne, 3

Ár: 15.000 Ft

A folyamatosan, sokat háton fekvő betegnél előfordulhat, hogy a sarka dekubitálódik, azaz felfekvéses sebek jelennek meg rajta. Ez a sarokvédő felfekvés kezelésére szolgáló kötött jersey és nagy sűrűségű habszivacs anyagból készült párna elosztja a sarokcsontra nehezedő nyomást, ezzel hozzájárul a felfekvés megelőzéséhez és kezeléséhez is. A nyitott lábfejnek köszönhetően jól szellőzik, a pamut jersey anyaga lehetővé teszi a láb szabad mozgását. Külső varratokkal készül a bevágás elkerülése érdekében.


Ezt a francia, prémium minőségű antidecubitus sarokvédő párnát a fekvőbeteg sarkára kell húzni. Oldalfekvés esetén a bokacsontok összefekvése is megelőzhető a sarokvédő párnával mivel a sarokvédő oldala párnázott habszivacs. Kialakítása révén nem csúszik el a helyéről, megtartja a beteg mobilitását, az éjszakai mozgást sem zavarja. Csökkenti a láb izzadását, a teljes lábfejet védi.


Amennyiben a sarkon a seb már kialakult, akkor szükséges annak szakszerű bekötése a termék használata előtt. Ha a sarokvédő elszennyeződött, mielőbb mossa le és felület fertőtlenítővel kezelje le. A higiéniai szabályok elmaradása esetén a seb állapota romolhat.


A csomagolás 1 pár prémium sarokvédőt tartalmaz. Anyagösszetétel: kötött jersey (92% pamut és 8% elasztán), habszivacs (nagy sűrűségű, antibakteriális). Mosási útmutató: 60°C-on mosógépben többször mosható (élettartam: 1 év 2 pár váltott viselése esetén). 10 alkalommal 90°C-on is mosható.


A termék fenntarthatósági előnyei: 



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Sarokvédő párna felfekvés kezelésére 1 pár, Thuasne, 3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: