Betöltés...

Bestway 57273 puhafalú medence 366x76 cm, (ffa 57273)

Ár: 29.560 Ft

A 3,66 m x 0,76 m méretű Bestway felfújható medence egy forró nyári napokra létrehozott családi medence, amikor az egész család szereti élvezni a felfrissülést a vízben. A medence összeszerelése nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy helyezze a medencét egy sima felületre, felfújja a felső gyűrűt, töltse fel vízzel, és az emelkedő vízoszlop maga felépíti a medencét. Többé nem kell órákat várnia a medence feltöltéséhez és felfújásához, rövid idő alatt belemerülhet a vízbe. A kényelmes használat érdekében a medencét 5.377 liter vízzel kell feltölteni.



A szezon végén a medence gyorsan és egyszerűen leereszthető a vízáramot szabályozó leeresztő szelep segítségével. Szilárd háromrétegű Tritech vinilből készült, kerek családi medencék az egyszerű és gyors telepítésük miatt a legkelendőbbek a piacon. A családi medence rugalmas felépítése ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a lyukasztásoknak, ugyanakkor gyermekek számára is megfelelő és biztonságos.



Vessen egy pillantást a kiegészítőkre, és válasszon a következők közül: háló, szűrő, szivattyú, lépcső vagy klórtermék és még sok más.



Jellemzők:





3,66 mx 0,76 m

Térfogat: 5 377 l

Könnyű telepítés

Tartós háromrétegű oldalfalak PVC-ből és poliészterből

A betét a felfújható felső gyűrűn nyugszik

Csak helyezze a medencét egy sima felületre, fújja fel a felső gyűrűt, töltse fel vízzel, és az emelkedő vízoszlop maga felépíti a medencét.

A beépített lefolyószelep biztosítja a medence könnyű leeresztését, miután a szelepet a kerti tömlőhöz csatlakoztatta (adapterrel együtt)

Ragasztó tapasz

Az extra tartós oldalfalak Tritech ™ anyagból készültek, egy háromrétegű megerősített anyagból, poliészter maggal, amelyet két réteg vastag PVC anyag borít. Ez az réteg teljes vastagsága 0,40–0,80 mm (16–32)





Csomag tartalma:





úszómedence

Javító




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bestway 57273 puhafalú medence 366x76 cm, (ffa 57273)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: