Betöltés...

Lagoven: hatékony eszköz a visszér elleni küzdelemben

Ár: 9.900 Ft

A piacon ajánlott olyan termékek használata, amelyek aktív összetevőket tartalmaznak a visszér tüneteinek enyhítésére és a progressziójának megelőzésére. Az egyik ilyen termék a Lagoven gél.

A Lagoven egy hűsítő gél, amelyet kifejezetten a visszértágulattal küzdő emberek számára fejlesztettek ki. Egyedi formulája olyan összetevőket tartalmaz, mint a troxerutin, allantoin, gesztenye kivonat és mentol, amelyek segítenek enyhíteni a visszér tüneteit és megerősíteni az érfalakat.

Hűsítő hatásának köszönhetően a Lagoven gél segít csökkenteni a nehézség, duzzanat és fájdalom érzését a lábakban. A gél rendszeres használatával javítható a vérkeringés, csökkenthető a fáradtságérzet és a visszérrel kapcsolatos kellemetlen érzések, valamint elősegíthető a vénás fekélyek gyógyulása.

Fontos megemlíteni, hogy a Lagoven gél kellemes, könnyű illattal rendelkezik és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagyva maga után zsíros vagy ragadós réteget. Ez teszi ideális választássá a mindennapos használatra, még ruha alatt is.

Tehát, ha visszér tüneteivel küzd, vagy szeretné megelőzni annak kialakulását, a Lagoven gél hatékony megoldást nyújthat állapota enyhítésére és lábai egészségének támogatására.

https://www.facebook.com/LagovenEU
https://www.facebook.com/LagovenEU
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Lagoven: hatékony eszköz a visszér elleni küzdelemben" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Medcity