Betöltés...

Vízszőnyeg szökőkút 170 cm

Ár: 6.190 Ft


AKTÍV IDŐTÖLTÉS - a pancsoló medence lehűti magát a forró napokon, és remek szórakozást nyújt gyermekének. A szabadidő aktív eltöltése is remek szórakozási forma . Mostantól biztos lehet benne, hogy a szökőkút a szabadban való mozgásra ösztönözheti gyermekét, és végtelenül sok szórakozást biztosíthat.



LEHÜLÉS FORRÓ NAPOKRA - a szőnyeg kiváló megoldás a forró napokon. A szélén lévő lyukak a szőnyeg közepe felé irányított szökőkutat hoznak létre , így a szőnyegen tartózkodó gyermek nagyon jól szórakozik és hűsöl egy forró napon. Ezenkívül a víz összegyűlik a szőnyegen, és egy sekély medencét hoz létre.



BEÉPÍTETT KERTI SLAG CSATLAKOZÓ - csak csatlakoztassa a kerti slaghoz, és víznyomás alatt a szőnyeg megtölti a szélét vízzel és elkezd permetezni a lyukakból.



NAGY MÉRET - a szökőkút átmérője 165 cm, így 2 gyerek és egy kutya is könnyedén elfér benne. A gyermekek számára kialakított pancsoló egy mini víziparkot hoz létre saját kertjében. Ez egy tökéletes módja annak, hogy bevezesse gyermekét a vízi játékok világába .
TULAJDONSÁGOK:



kék szín
Anyaga: PVC
csatlakozó mérete 1
méretek: átmérő 165 cm
súlya: 657 g
Csomag súlya: 675 g


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vízszőnyeg szökőkút 170 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: