Betöltés...

Natúr Visszér Krém

Ár: 2.590 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Lebegő Lábak Natúr Lábápoló krém (150 ml)

Fáradt, visszeres lábra

Krémünk kialakításánál hosszas kutatómunka során igyekeztünk a mai ismereteink szerinti legjobb hatásfokkal bíró gyógynövényi kivonatokat megtalálni, melyek célzottan a visszérre és az ezzel kapcsolatos egyéb problémákra szolgálhatnak gyógyírrel. Krémünket magas növényi hatóanyag koncentráció jellemzi.
Termékünk natúr és vegán termék. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, -színezéket és -tartósítószert.
Hatóanyagai enyhíthetik az elnehezedett láb okozta kellemetlen tüneteket. Pozitív hatással lehetnek a meggyengült, rugalmatlan érfalra. Ápolják a kiszáradt, tápanyaghiányos bőrt.

A krémben a következő gyógynövényi kivonatok találhatók:
Heszperidin: Javítja a vérerek működését és támogatja a kollagéntermelést.
Csodamogyoró kivonat: növeli a visszerek ellenálló-képességét, csökkenti a hajszálerek átvezető képességét és gyulladáscsökkentő hatású.
Ázsiai gázló kivonat: . Antibakteriális hatású, hasznos szakadékony hajszálerek, dagadt, ödémás lábak kezelésében.
Rutin: erősíti a hajszálereket, csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet visszeres panaszokban is.
Aloe Vera kivonat: tápláló - , bőrregeneráló -, hidratáló - , gyulladásgátló hatóanyag, enyhén baktérium és gombaölő hatással.

Vadgesztenye kivonat: csökkenti a nehézláb érzést, erősíti az érfalakat, enyhíti az érgyulladásokat.

És bár nem gyógynövényi kivonat, de a bőr számára rendkívül hasznos összetevő a

Kókuszolaj: hidratáló, bőrpuhító hatású, hozzájárul a hydrolipid réteg helyreállításához.

Négyféle 100%-os tisztaságú illóolajat is tartalmaz: levendula-, geránium-, rozmaring, citrom illóolajok, melyek kombinációja nemcsak a krém természetes növényi illatát adja, de a mindennapos feszültség oldására is alkalmas lehet.

Használatát a következőképp javasoljuk: Fürdés után a lábszár bőrére tetszőleges mennyiségben vigyük fel a krémet és lágyan masszírozzuk be. A legjobb hatásfok elérése érdekében a krémet érdemes 3 hónapon belül felhasználni.
A flakon "airless" (levegő nélküli) rendszerének köszönhetően védelmet biztosít a szennyeződés és az oxidálódás ellen, illetve segítségével a krém szinte teljes mennyisége kinyerhető a tubusból.

INCI: Aqua, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Sophora Japonica Leaf Extract, Hydrocotyl (Centella Asiatica) Extract, Rutin, Aesculus Hippocastanum Extract, Hesperidin,Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Limonum Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Pelargonium Roseum Oil,

Megrendelhető itt: www.lebegolabak.hu
Vagy itt: info@lebegolabak.hu,
Vagy telefonon: 0630 649 2022

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakeszi
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 265 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Natúr Visszér Krém" című hirdetést látja. (fent)