Betöltés...

Elektronikus darts

Ár: 15.990 Ft


NAGY TÁBLA -  a pajzs strapabíró felépítésű , amely lehetővé teszi a hosszú távú problémamentes használatot. Az elektronikus funkció biztosítja a pontos találatérzékelést , ami izgalmasabbá teszi a játékot, az eredményeket pedig pontosabbá és igazságosabbá. A  tábla átmérője 34,5 cm. Ezenkívül 27 beépített játék közül választhat . 



27 JÁTÉK + KOMBINÁCIÓK  - a professzionális eszköz 27 beépített játéktípussal rendelkezik, amelyek  konfigurálhatók, így akár 423 játékkombináció érhető el . Szóval van miből válogatni! A pajzs minden bulit és társasági összejövetelt indít . 



TÖBB JÁTÉKOS SZÁMÁRA EGYSZERRE  - a szórakozás egyszerre akár 16 fő számára lehetővé teszi az egyéni és a csapatjátékot. A társaságban való játék nagyon jó szórakozást nyújt . A pajzsnak csak egy falrészre van szüksége, és hosszú órákra képes elvonni a családtagok figyelmét a tévéképernyőről és az okostelefonról.



LCD KIJELZŐK – a táblára szerelve adnak információt a játék aktuális állásáról, illetve az egyes játékosok és csapatok eredményeiről. Hangjelzésekkel is. A készülék hálózati tápellátásról vagy 4 db AA elemről működik.
LEÍRÁS:



játékosok száma: 1-16
játékok száma: 27 (243 kombináció)
8 fokozatú hangerőszabályzó: igen (beleértve a némítást is)
6 db darts tartozik hozzá
24 cserélhető, megerősített tartalék nyílhegy
mélyedések csűrőkhöz: igen 6
tápellátás: hálózati vagy akkumulátoros
méretei: 43 x 51,5 cm
súlya: 1,596 kg
súlya csomagban: 2,39 kg
TARTALOM:



játék tábla
6 szabványos darts (önálló összeszerelés)
24 db további dart hegy
AC adapter




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "Elektronikus darts " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: