Betöltés...

Póker készlet tokban, 300 zseton

Ár: 11.490 Ft

Fantasztikus teljes készlet póker és más kártyajátékokhoz. A készlet mindent tartalmaz, ami a játékhoz kell. A zsetonok megfelelő súlyúak és műanyagból készültek, fém korongok alkalmasak Texas Hold'em, a Craps, a Rulett vagy a Black Jack játékokra.



TELJES KÉSZLET - készlet tartalma: 2 db 54 db kártya pakli, 5 db dobókocka, 300 db token (melyek belsejében egy fém korong is van, tehát nehezek és erősek), 3 db funkcionális token és egy masszív zárható bőrönd.



FUNKCIÓJELZŐK - a készlet 3 db funkciójelzőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a sorrend és a játékrend fenntartását. A DEALER  az osztó jelzője, az óramutató járásával megegyező irányban mozog a játék során.  A SMALL BLIND jelöli az osztó mellett ülő első játékost. A BIG BLIND az osztó mögött ülő második játékost jelöli.



ERŐS ALUMÍNIUM TOK – a pókerkészlet egy nagyon tartós alumínium tokba van csomagolva. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes szállítást tesz lehetővé. Könnyen elvihetjük barátokhoz vagy kirándulásra. A tok belseje jól védett, minden elemnek egy speciális betétben van a helye, így költözéskor minden mindig a helyén van. A másik oldalon egy szivacs található , amely szállítás közben stabilizálja a belső teret, így a készlet biztonságban lehet.


LEÍRÁS



gyártó: Iso Trade
márka: MALATEC
tok anyaga: alumínium
tok méretei: 39 x 27 x 7 cm
1 token súlya: 10 g
készlet súlya: 4,38 kg
a készlet súlya csomagolással: 4,64 kg




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "Póker készlet tokban, 300 zseton" című hirdetést látja. (fent)