Betöltés...

Trizand Bergamo kerti szék kék

Ár: 7.390 Ft


TOVÁBBI MEGERŐSÍTETT ÜLÉS –  A turistaszék az ülés alatt speciális, kiegészítő megerősítést kapott, nagyon erős szövetből készült öv formájában, aminek köszönhetően a termék élettartama sokkal hosszabb lesz . Ezen túlmenően védi az ülő személyt, és nagyobb súlyt biztosít a széknek. 



KIVÁLÓ MINŐSÉG - a székváz porszórt vasból készült. Ennek köszönhetően minden időjárási körülménynek ellenáll. Az ülés azonban műanyagból készült, amely nem csak az időjárási viszonyoknak, hanem a mechanikai sérüléseknek is ellenáll . Sőt, rugalmasságának köszönhetően bármilyen alakhoz alkalmazkodik. 



ÖSSZEHAJTHATÓ - az összecsukható opciónak köszönhetően bárhová szállíthatja vagy tárolhatja a széket. Elfér az autóban, és nem foglal sok helyet a pincében vagy a garázsban . Ez nem okoz gondot, ha helyet keres a tengerparton, vagy gyalog tér vissza a nyaralásából.



SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS - szék jól használható teraszon, erkélyen, kertben, kempingezéskor, de étkezés közben vagy szabadtéri rendezvényen is . Otthon is könnyedén használhatjuk őket, konyhai székként is. Az összecsukhatóságnak köszönhetően akár a gardrób mögött is tárolhatjuk őket! 
LEÍRÁS



anyaga: keret: vas + PP
huzat: poliészter
ülésmagasság a padlótól: 37 cm
méretei: 50 x 43 x 75 cm
méretek összecsukás után: 50 x 5 x 68 cm
súlya: 2250 kg
csomag súlya: 2.650 kg




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Trizand Bergamo kerti szék kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: