Betöltés...

Lamele-3 Dunes gipsz lamella modern falburkolat, festhető

Ár: 14.600 Ft

Méret: 60×60 cm

Vastagság: 2-4 cm

Anyag: gipsz

Szín: natur, fehér (festhető)

Szállítási határidő: 2-3 hét

Származási hely: Lengyelország

Gyártó: Dunes

Rögzítése: Rigips Rifix ragasztógipsz, dűbel erősítés szükség szerint

A megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjuk, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.

Modern és dekoratív gipsz falburkolat. A Dunes egy lengyel gyártó, aki több éve jelen van a piacon és minőségi termékeivel meghódítja azt. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk. A mintákat ízlés szerint rakhatjuk vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. A falburkoló paneleket vizes helyiségekbe is ajánljuk, megfelelő felületkezelés után. Tökéletes és tartós dekorációja lehet nappaliknak, étkezőknek, hálószobáknak vagy akár irodáknak is.

Felrakásról:

A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felület kezeljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.

A Dunes panelek szállítását a nagyobb súly miatt cégünk végzi.

A  dunes gipsz falburkoló panelek kiválóan alkalmasak tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Lamele-3 Dunes gipsz lamella modern falburkolat, festhető" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: