Betöltés...

Mexen Hugo kőhatású zuhanytálca 70 x 140 cm + szifon - fehér (42107014)

Ár: 81.100 Ft

Mexen Hugo vékonyított kőhatású zuhanytálca, ami egyesíti a legújabb fürdőszobai trendeket a praktikus felhasználással. Telepíthető a padlóra vagy padlóba is süllyeszthető, ezáltal a végső padlóburkolattal egy síkban kialakított zuhanyfelületet kapunk. Rejtett zuhanylefolyóval kialakított változat, kellemes tapintású, eszétikus, természetes kőhatású felülettel, ami hatékonyabb csúszásgátlást kínál a hagyományos akril zuhanytálcákkal szemben. Anyaga nagy tartósságú és ellenálló SMC akril (sheet moulding compound) ami egy rendkívül masszív üvegszállal erősített kompozit. A szifon készletet a csomag tartalmazza. Szélesség: 70 cm
Hosszúság: 140 cm
Magasság: 2.6 cm (lefolyó torlokattal 3.2 cm)
Lefolyó átmérő: 90 mm

Ultra Slim: A zuhanytálcának alacsony a küszöbe, ami megkönnyíti a zuhanyozásba való be- és kiszállást. Egyedi és időtlen megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, így a fürdőszoba kényelmes és esztétikus hellyé válik. SMC akril anyag: Az SMC egy nagyon jó minőségű, hőre keményedő poliészter gyanta anyag. Használata rendkívül tartóssá és mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi a terméket, ugyanakkor könnyűvé és könnyen szerelhetővé is. Kő hatás: A természetes kő burkolat hatású megjelenés és a modern belsőépítészet egyedi kombinációja. Igényes esztétikai megjelenést kölcsönöz. Padlóra vagy padlóba süllyesztve: A zuhanytálca mindössze 26 mm-es magassága lehetővé teszi a hagyományos padlóra vagy a padlóba süllyesztett felszerelést, így egyedi, egységes felületet alkot. Optimális lejtés: A zuhanytálcát úgy alakították ki, hogy a víz szabadon áramolhasson a lefolyó felé, e kellő lejtési szöggel, ami még nem érzékelhető. Biztosítja a víz gyors és hatékony elvezetését a zuhanytálca felületéről, megelőzve a tócsák kialakulását vagy a víz kifolyását. Tisztítható szifon: A szifon tisztítását gyors és egyszerű rendszer biztosítja. A felső takaróelem kiemelése után, a szennyeződéseket könnyen el lehet távolítani. Hatékony csúszásgátlás: A zuhanytálcák csúszásmentes felülettel rendelkeznek, amely hatékonyan csökkenti a fürdés közbeni elcsúszás kockázatát, védve az esésektől és sérülésektől. A hagyományos zuhanytálcákkal összevetve magasabb biztonságot és stabilitást ad.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanytálca
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mexen Hugo kőhatású zuhanytálca 70 x 140 cm + szifon - fehér (42107014)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: