Betöltés...

Bestway Lay-Z-Spa Santorini felfújható jakuzzi 5-7 személyes

Ár: 628.299 Ft

A 2022-es szezon újdonsága a Bestway Lay-Z-Spa Santorini ™ egy felfújható, hordozható jakuzzi, amely tökéletes azok számára, akik a magánélet megőrzése mellett a luxus nyaralást értékelik. Tökéletes lesz a kényelmes pihenéshez egy fárasztó nap után, baráti találkozókhoz vagy egy romantikus estéhez kettesben. Több ezer masszázsbuborék, a megfelelő vízhőmérséklet és a világítás ellazítja a testet, valamint felüdülést tesz lehetővé. A felfújható ülés és az 5 párnázott fejpárna további kényelmet biztosít a használat során.

A jakuzzi 5-7 fős, így párok és gyermekes családok számára is ideális.


Nyugtató masszázsrendszer


A Bestway felfújható jakuzzi 180 AirJet™ fúvókával és 10 HydroJet™ fúvókával van felszerelve.

10 HydroJet fúvóka veszi körül az oldalfalakat, hogy célzott vízsugarat hozzanak létre, míg a 180 AirJet fúvókák légbuborékokat engednek ki a fürdő aljáról, így meleg, kellemes pezsgőfürdő környezetet minket.


Többfunkciós szivattyú


A készletben található szivattyú feladata a gyors felfújás, a víz felmelegítése és szűrése, valamint a masszázsrendszer vezérlése. A szivattyú könnyen elérhető a belsejéből, és ital- és harapnivalótartókkal van felszerelve. A szivattyú tartalmaz egy 1,5 ° -2,0 ° C / h gyorsfűtési rendszert, amely 40 ° C-ra melegíti fel a vizet, valamint a Freeze Shield ™ automatikus fűtési funkciót, amely megakadályozza a belső alkatrészek fagyását alacsonyabb hőmérsékleten. A legújabb integrált technológiának köszönhetően a fűtés, szűrés és szabályozás egy eszközzel történik.


ChemConnect™ adagoló


A mellékelt ChemConnect™ adagoló a klór egyenletes eloszlatásával tiszta, egészséges vizet tart fenn.


LED világítás


A Santorini modell LED ColorJet lámpákkal van felszerelve, amelyek felváltva 7 különböző színben világít, egyedi hangulatot teremtve. A világítás elindításához be kell kapcsolni a HydroJet funkciót.


Tartós felépítés


A jakuzzi felfújható falai tartós, szúrásálló DuraPlus™ 3 rétegű anyagból készültek. Nagyobb szakadás- és nyúlásállóság jellemzi (a hagyományos PVC-hez képest). Az ilyen típusú belső kialakítás megakadályozza a tágulást az idő múlásával, és biztosítja, hogy a medence változatlan maradjon, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel és engedik le.

Tartalma:


- felfújható medence

- többfunkciós szivattyú

- megerősített fedél biztonsági kapcsokkal

- ChemConnect adagoló

- szivattyúszűrő (VI típusú)

- 2 LED

- 5 párna

- Javítókészlet

Műszaki adatok:


- külső méret (felfújás után): 2,16 mx 80 cm

- belső átmérő: 1,66 m

- vízkapacitás (70%): 1190 l

- maximális vízmélység: 58 cm

- Üres fürdő súlya: 63 kg

- súly után töltés: 1253 kg

- tényleges vízhozam: 1325 l / h

- max. előmelegítési hőmérséklet: 40 ℃

- fűtési rendszer: 1,0-1,5 ˚C / h

- 180 fúvóka + 10 fúvóka

- digitálisan vezérelt szivattyú puha tapintású kezelőpanellel és ital hellyel

- Freeze Shield ™ funkció a víz befagyása ellen

- energiatakarékos fűtési rendszer órával vezérelve

- idő és hőmérséklet 40 napra programozható

- integrált vízszűrő rendszer

- ChemConnect™ adagoló a stabil klórszintért

- megerősített fedél biztonsági reteszekkel

- puha, szigetelt padló kényelmes leeresztő szeleppel

- fogantyúk az üres jakuzzi könnyű hordozásához

- 5 kényelmes fejpárna

- LED világítási rendszer

A Lay-Z-Spa Santorini gyakorlatilag bárhol felállítható: sík felületen, teraszon, kertben, pavilonban... A beszerelés rendkívül egyszerű és nem igényel szerszámot! Párnázott padlója és felfújható falai kiváló szerkezeti stabilitást és kényelmet biztosítanak pihenés közben. A Lay-Z-Spa az egyetlen márka a piacon, amely földfelismerő rendszert tartalmaz. Ez leföldeli a terméket, megelőzve az esetleges áramütést, ha az elektromos rendszer vízzel érintkezik, és az Ön biztonságát helyezi előtérbe.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Jaccuzi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bestway Lay-Z-Spa Santorini felfújható jakuzzi 5-7 személyes" című hirdetést látja. (fent)