Betöltés...

Evolveo Strongvision Pro 2G Vadkamera, Full HD, infravörös LED

Ár: 58.270 Ft

A kompakt, modern fényképezőgép lehetővé teszi, hogy hanggal ellátott fényképeket vagy videofelvételt készítsen ott, ahol klasszikus kamerarendszert nem tud használni. A rögzített fényképeket az EVOLVEO levelezőszerver segítségével e-mailben vagy MMS-ben küldi el mobiltelefonjára. Könnyedén rögzítheti a mozgást otthona, nyaralója, kerti fészere, üzlete, raktára, építkezése körül, vagy ha távoli helyeken követi a vadon élő állatokat. A kamera beállítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető a PC-s szoftver segítségével. Amikor a kamera mozgást érzékel, a kiválasztott beállításoknak megfelelően e-mailben vagy MMS-ben értesíti Önt, és képet is küld arról, hogy mi történik a kamera előtt. A beépített PIR-érzékelőknek köszönhetően nem marad le semmilyen mozgásról, és a kamera csak akkor aktiválódik, amikor szükség van rá, így meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

A könnyebb beállítás érdekében a StrongVision PRO 2G-t kiegészítettük az Easy SMS Setup** funkcióval. A fényképeket tartalmazó e-mailek küldéséhez már nem kell létrehoznia egy fájlt a számítógépén az EVOLVEO Config segítségével. Egyszerűen küldjön egy SMS-t a már aktivált fotócsapdába behelyezett SIM-kártyára a behelyezett SD-kártyával, és a készülék magától beállítja magát. A készülék egy SMS* visszaküldésével visszaigazolja a sikeres aktiválást. Ha úgy dönt, hogy az EVOLVEO Config-ot használja a beállításhoz, csak vegye ki az SD-t, formázza meg és mentse rá az EVOLVEO Config beállításait.

Azért, hogy megkönnyítsük a képek elküldését, elkészítettük az Evolveo mail szolgáltatást. Az EVOLVEO config alkalmazásban csak azt az e-mail címet kell megadnia, amelyre a fényképet elküldi, és ennyi, nincs jelszó vagy felhasználónév. Minden a biztonságos kommunikáción keresztül történik a fotócsapda és a levelező szerverünk között.

A kamera akár 20mpix képeket és 1080p/30fps sebességű videót is rögzíthet. Mindezt nappali és éjszakai üzemmódban egyaránt. A mozgásban lévő vadak megörökítéséhez a fényképezési módban a multishot opciót is kiválaszthatja. A kamera ekkor aktiválásonként akár 9 képet is rögzít, így nem marad le semmiről. Azonban csak az első képet küldi el, a többi képet biztonságosan tárolja a behelyezett, legfeljebb 64GB méretű SD-kártyán.

A time-lapse mód lehetővé teszi, hogy egyszerűen rögzítsen például egy építési projektet. Egyszerűen állítsa be az időintervallumot, és a kamera a beállított paramétereknek megfelelően készít képet, és nem reagál a PIR-érzékelő behatolásaira. A képekből aztán készíthet egy time-lapse videót például a háza építéséről.

Az eredeti tartozékok nélkül nem tudja kihasználni az EVOLVEO StrongVision PRO 2G fotócsapdában rejlő összes lehetőséget. Vannak olyan esetek, amikor a kamerát védeni kell a vandáloktól, a lopástól vagy a nem kívánt állatoktól. Mindezekre gondoltunk, és a következő gazdag tartozékokat készítettük el:

StrongVison MB2 - tartós fémdoboz, zárási lehetőséggel. 1,5 mm vastag acéllemezből készült, így továbbra is csatlakoztathatja a hálózati adaptert vagy becsavarhatja az antennát.

StrongVision BAT3 - 8000 mAh Li-Ion akkumulátor a már behelyezett 10AA cellás elemdoboz helyettesítésére. Egyetlen feltöltéssel többszörösen meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát, és pénzt takarít meg az AA elemek ismételt vásárlásával.

StrongVision LOCK - 8 mm vastag acélkötél, zárral felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a fotócsapdát, akár fém burkolattal együtt is, fához rögzítse. Vagy, alternatívaként, a kerékpáron is használható.

A videót a legmagasabb minőségű Full HD minőségben lehet rögzíteni, az éjszakai felvételt vagy fényképezést 58 infravörös LED teszi lehetővé, amelyek 940 nm-es hullámhosszúak, az emberi és állati szem számára láthatatlanok, és nem ijesztik meg a vadat a lencse előtt. A mozgásérzékelés széles, 120°-os látómezőben történik a PIR-érzékelő segítségével, amely szabályozható érzékenységgel rendelkezik, és automatikus rögzítést biztosít, amikor a vad elhalad a kamera előtt.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Evolveo Strongvision Pro 2G Vadkamera, Full HD, infravörös LED " című hirdetést látja. (fent)