Betöltés...

Walimex Pro 22043 LED Stúdió lámpa

Ár: 112.100 Ft

Portrék és videók professzionális megvilágításaA Medow 960 Pro Bi Color LED gyűrűs lámpával profiként világíthatja meg portréfotóit: Mivel a fényképezőgéppel egy fénygyűrűn keresztül készít fényképeket, ezzel a kameraperspektívával a fény minden irányból esik a témára. Ez minimális árnyékot, élek nélkülit, lágy fényt és ezáltal nagyon egyedi esztétikát jelent. A gyűrűs lámpát közvetlenül a dobozból kivéve használhatja, csak egy lámpaállványra van szüksége a szabványos 5/8 hüvelykes csappal. A mellékelt mini gömbfejnek és okostelefontartónak köszönhetően azonnal készen áll a fényképek és videók készítésére.

Élvezze az első osztályú minőségetA 96 wattos fény kiváló színvisszaadási indexével (CRI) =95 Ra, színhőmérséklete 3200 (mesterséges fény) és 5500 Kelvin (nappali fény) között állítható. A színhőmérsékletet 10 fokos lépésekben állíthatja be. Fényereje 0% és 100% között is csökkenthető. A két NP-F elemnyílás biztosítja a független munkavégzést: Ezek lehetővé teszik, hogy a lámpát a hálózattól távol is használja (az elemeket nem tartalmazza). A beépített diffúzor lágy, hízelgő és szinte árnyékmentes fényt biztosít, akár 5300 lumen fényárammal. A villódzásmentes fény lassított felvételt is lehetővé tesz.

Teljes irányítás mindenkorA csengőfény részletes beállításához használhatja a mellékelt távirányítót vagy a két vezérlőgomb egyikét (1x a készülék előlapján, 1x a hátulján). Ez rendkívül kényelmes és hasznos, különösen a gyakorlati használat során. A kiválasztott értékek mindig könnyen leolvashatók a készülék és a távirányító megvilágított kijelzőjén. Hat különböző csoport és 50 csatorna teljes irányítást biztosít több lámpa használata esetén is. A Medow 960 Pro Bi Color egy nagy gyűrűs lámpa, amelynek külső átmérője 45 cm, belső átmérője 30 cm. Ez lehetővé teszi, hogy akár nagyobb motívumokkal is használható legyen, és megkönnyíti a rögzítő eszközök, például fényképezőgépek vagy okostelefonok elhelyezését a gyűrűfény belsejében.

Sokoldalú rögzítők mellékelveA gyűrűs lámpa folyamatosan dönthető állványtartóval rendelkezik. A 16 mm-es csapos (5/8 hüvelykes) csapcsatlakozásnak köszönhetően a gyűrűs lámpa bármilyen szabványos lámpaállványra rögzíthető. A mellékelt gömbfejre kamerát rögzíthet, és a mobiltelefon tartónak köszönhetően bármikor rögzíthető iPhone-nal vagy okostelefonnal. Két vakupapucs adapter tartó (1x a lámpa közepén, 1x a ház tetején) nagy rugalmasságot biztosít a felszerelések elhelyezésében. Például ideális hely van egy külön mikrofonnak a felső cipőtartóban, míg a felvevőkészüléke a csengőfény közepén helyezkedik el. Oda is rögzítheted a tükröt, és sminkeléshez használhatod a lámpát. Kézben is készíthet fényképeket a lámpa közepén keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Walimex Pro 22043 LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)