Betöltés...

Sony HVL-LE1 LED Videólámpa

Ár: 114.290 Ft

Természetes fényhatások egyszerűen
Hozzon létre gyönyörű, a jelenethez illő fényhatásokat. A LED-tömb természetes színhőmérséklete pontosan utánozza a napfényt. Vagy kapcsolja be a színkonverziós szűrőt a meleg beltéri bőrtónusokhoz.

További elemválaszték
Élvezze a kényelmes áramellátási lehetőségek választékát. Használja a készen kapható Ni-MH újratölthető vagy alkáli AA elemeket. Vagy növelje a fényképezési időt nagy kapacitású InfoLITHIUM M sorozatú vagy V sorozatú újratölthető akkumulátorokkal (akár 6 óra az NP-FV100 akkumulátorral).

A fényképezőgépek széles választékával működik
A két mellékelt cipőadapter biztosítja a kompatibilitást a NEX VG sorozatú Handycam® modellekkel, α SLT/DSLR fényképezőgépekkel és a többi, hideg tartozékcipővel rendelkező fényképezőgépmárkával.

Állítható szög
Döntse a lámpát felfelé vagy lefelé, vagy forgassa el oldalirányban bármilyen szögben. Gyorsan és egyszerűen létrehozhatja a közvetlen és közvetett fényhatások széles skáláját.

LED videólámpa Handycam® vagy α SLT / DSLR fényképezőgéphez60 LED erőteljes megvilágítást biztosít videózás közben (1800lux/0,5m 5500K)10-100%-os tartományban állítható világítási szintTápellátás AA elemmel vagy Sony V Series/M Series újratölthető akkumulátorralSzéles körű kompatibilitás - csatlakoztatható ISO cipőadapterhez vagy automatikus rögzítésű tartozék cipőadapterhez (mindkettő tartozék)Tartalmazza a színkonverziós szűrőt (3200K), a diffúzort és a hordtáskátHozzávetőleges méret: 120 x 75 x 63mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sony HVL-LE1 LED Videólámpa" című hirdetést látja. (fent)