Betöltés...

Ansmann A-Son NP FW50 akkumulátor Sony fényképezőgépekhez 900mAh

Ár: 14.140 Ft

Ez a kiváló minőségű lítium-ion akkumulátor a legjobb minőségű áramforrás a fényképezőgép számára. Akár tartalék akkumulátorként, vagy olcsó akkumulátorként az eredeti akkumulátorokhoz képest az ANSMANN minőségi akkumulátorával biztosan nem fog hiányozni egy témáról vagy pillanatfelvételről.
Az ANSMANN akkumulátorok nagy kapacitása és rendkívül hosszú élettartama lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezze az energiaigényes technológiát. Az integrált védelmi áramkör átfogó védelmet nyújt a túlterhelés, a túlfeszültség és a rövidzárlat ellen. A kiváló ár-teljesítmény arány mellett az akkumulátor a megfelelő pontossággal is lenyűgöz.
Természetesen az akkumulátort bármilyen hagyományos és eredeti akkumulátortöltővel lehet feltölteni.

Műszaki adatokTÍPUSALítium polimerFESZÜLTSÉG7.4NÉVLEGES KAPACITÁS900CSOMAGOLÁSbuborékfólia csomagolásEREDETI GYÁRTÓSonyALKALMASSony NP-FW 50KOMPATIBILITÁSSony Alpha SLT-A33 / A35 / A37 / A55, Sony NEX-3/5 / 5N / 5R / 6/7 / C3 / F3ENERGIA TARTALOM7

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Ansmann A-Son NP FW50 akkumulátor Sony fényképezőgépekhez 900mAh" című hirdetést látja. (fent)