Betöltés...

CELLULESS BEAUTY SERVER - vákuumos masszírozó készülék

Ár: 4.990 Ft

ÚJ, INNOVATÍV FÉNYTERÁPIÁS, bőrfeszesítő masszírozó
Drága kezelésekre vagy fáradtságos diétákra akár egy vagyont is elkölthetünk, különösebb eredmények nélkül! Egészen mostanáig!Mert az új CELLULESS BEAUTY SERVER,amely még eredménye- sebben és intenzívebben veszi fel a küzdelmet a cellulitisszel és a problémás bőrrel, feszesít és csökkenti a teszt zsírtartalmát itt a ismert vákuumtechnológia segítségével. A Celluless készülék egy olyan innovatív személyes vákuum-terápia, amely alapötletével forradalmasította a világ kozmetikai eljárásait! Ez az otthon is biztonságosan használható készülék, a vákuummasszázs elvén működik, amely bizonyítottan és joggal tartanak számon a bőrfeszesítés legjobb és leghatásosabb eszközeként!

Celluless Beauty kettős rendszerrel dolgozik: egyszerre masszírozza és feszesíti a bőrt, esetleg tapadókorongja segítségével vákuumot (szívóhatást) hoz létre, amely elősegíti a cellulitisz fellazítását és eltűnését. A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek jelentős részének burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyik belőlük és a nyirokkeringésbe jut. A nyirokáramlás akár az ötvenszeresére is felgyorsulhat, a lebomló salakanyagok pedig a lehető legtermészetesebb úton távoznak a szervezetből (vizelettel), természetesen mindezt sok folyadék elfogyasztása mellett. (A kezelés során naponta min. 2-3 liter ásványvíz elfogyasztása ajánlott a leggyorsabb elérése érdekében!) Az eljárás aktiválja a nyirokrendszert, élénkíti az anyagcserét, ami segíti a mérgek és a zsírok kiürülését a szervezetből, így a méregtelenítésre is kiváló! A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket is, így a bőr feszesebbé válik!


Vákuumterápiás eszközökkel eddig csak drága és profi szépségszalonokban vagy kozmetikákban találkozhattunk, de ez az eljárás már otthon is van hatásfokkal és eredményesen alkalmazható a Celluless Plus-nak! De óriási előnye a wellness szalonok kezeléséhez szükséges, hogy lényegesen olcsóbb és kényelmesebb,mert mindenféle fáradtság, idő- és pénzráfordítás nélkül az otthonába hozza a professzionális anti-cellulit kezelés alternatíváját! Rendszeres pedig a változás látványos, tartós és már rövid idő alatt észrevehető lesz! Adjon túl a drága kozmetikai kezeléseken! Ugyanaz lesz az eredmény a Celluless vákuum készülék segítségével: feszesebb, tonizált bőr, karcsúbb comb és csípő, lapos has, szexi fenék és dúskeblek! ezzel ki MOST!

Az ÚJ CELLULESS vákuummasszírozó jellemzői, előnyei:
csökkenti a testzsírt, a nem kívánt kilókat és zsírlerakódásokat,
eltüntetni és megelőzni a cellulitisz megjelenését és kialakulását,
segíti a zsírpárnácskák mozgósítását és átalakítását a szervezetben,
hatékonyan feszesít, fokozza a
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 92 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CELLULESS BEAUTY SERVER - vákuumos masszírozó készülék" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media