Betöltés...

Epaderm krém száraz, ekcémás bőrre, 50g

Ár: 2.500 Ft

A bőrpuhító szerek különösen hasznosak a száraz bőrű emberek számára, akik gyakran küzdenek bőrviszketéssel. Különösen hatékonyak, ha közvetlenül kézmosás, zuhanyzás vagy úszás után alkalmazzák. A bőrpuhító szerek segíthetnek csökkenteni a bőr felszakadásának kockázatát.


Az Epaderm krém klinikailag bizonyított összetevőket tartalmazó bőrlágyító. Alkalmazható közvetlenül a bőrfelületen vagy bőrtisztítóként is. Egy közelmúltbeli vizsgálatban az egészségügyi szakemberek több mint 85%-a észlelte a száraz bőr javulását, és a betegek közel 85%-ánál javult a bőr puhasága pár hét Epaderm krém használata után.


Az Epaderm krém a filmréteg létrehozásával elősegíti a bőrben a nedvesség visszatartását. Enyhíti a száraz bőr kellemetlen tüneteit, javítja a durva és pikkelyes, száraz bőr textúráját.


Termékjellemzők:


2-az-1-ben krém, amely hidratálja és puhítja a bőrt
Ekcéma, pikkelysömör és egyéb száraz bőrrel járó állapotok kezelésére
Színezék, illatanyag, szteroid és nátrium-lauril-szulfát (SLS) mentes
Minden korosztály számára alkalmas
Szappan helyett is alkalmazható
Klinikailag bizonyítottan hidratálja és puhítja a bőrt


Összetevők: Sárga puha paraffin BP, Folyékony Paraffin Ph. Eur., Ketomakrogol Emulzifikáló viasz BP, Klorokrezol BP, Glicerin BP, Tisztított víz EP.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Epaderm krém száraz, ekcémás bőrre, 50g" című hirdetést látja. (fent)