Betöltés...

HoMedics IPL-HH190BND DUO ONE IPL Szőrtelenítő

Ár: 29.880 Ft

Klinikailag bizonyítottan megakadályozza a szőr növekedésétGyors, biztonságos és hatékonyBőrtípus érzékelő szenzor a maximális biztonságértNagyméretű kezelőgomb a könnyű használatértSTAMP mód: nagy teljesítmény, egyetlen gombnyomással, (4-5 erősségi fokozat) a kisebb, szőrrel sűrűbben borított területekenGLIDE mód: használd nagyobb, egybefüggő területeken, ( 1-3 erősségi fokozat) a nagyobb területekenTökéletesen sima bőr hosszútávon
A DUO használata egyszerű:
Használat előtt borotváld le a kezelendő testfelületet, így biztosítva a fényenergia maximális elnyelődését.
Válaszd ki a megfelelő energiaszintet figyelembe véve a testfelületet, a bőrszínt és a szőrszínt, és kezdődhet a kezelés.
Kezelés után a szőrszálak néhány nap elteltével kihullnak, és a jövőbeni szőrnövekedést is gátolja.

A DUO nem hatékony az alábbi esetekben:
világosszőke, vörös és ősz szőrszálak esetén
nagyon sötét bőrön (Fitzpatrick-féle skála VI. bőrtípus)

A DOU arckezelésre is alkalmas:
A DUO kíméletessége alkalmassá teszi a nők arcszőrzetének eltávolítására is. A mellékelt arcadapter megkönnyíti a kezelést.

A DUO férfiak számára is megoldást jelent:
A DUO hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a mellkason és a háton, így férfiak számára is ideális választás. (Fontos, hogy férfiak arcszőrzetének eltávolítására a DUO nem használható.)

Szónikus szilikon arctisztító:
2 az 1-ben működés: mélytisztítás és kíméletes masszázsErgonomikus forma, hogy könnyen elérje az orr- és szemkörnyéki területeket is.5 intenzitásszintPercenként 2 300 - 4 500 impulzus között szabályozhatóIPX5 vízállóságTartozék elemek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HoMedics IPL-HH190BND DUO ONE IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: