Betöltés...

Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Tena Pants Super, 2000ml, 12db, M

Ár: 12.200 Ft

A TENA Pants diszkrét, fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág. Gumírozott, rugalmas övrészének köszönhetően tökéletes rögzítést biztosít mozgás közben is. A puha, szövetszerű külső borítás valódi alsónemű érzetét kelti: diszkréten követi a test formáját, nincs a fóliázott termékekre jellemző susogó hangja járás közben, komfortos viseletet biztosít. Olyan, mint egy normál fehérnemű, nem látható a ruha alatt, nem korlátozza a mozgást. A TENA Pants használatával az inkontinens beteg önellátó képessége, aktív élete, mobilitása fenntartható és javítható.


A TENA Pants nadrágpelenka egy mozdulattal könnyen és gyorsan letolható, mint egy fehérneműt. Megfelelő biztonságérzetet nyújt és megkönnyíti a betegek számára, hogy rendszeresen megpróbáljanak az egészséges emberekhez hasonlóan vizeletet üríteni (toalett tréning).


TENA Pants termékek három méretben (S, M, L) és három különböző nedvszívókapacitással elérhetők (Normal, Plus, Super).


Méret csípő alapján: S 65-86 cm, M 80-110 cm és L 100-125 cm.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Tena Pants Super, 2000ml, 12db, M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: