Betöltés...

Römi hajszárító, hajformázó készülék 3 az 1-ben minden hajtípushoz alkalmas - stílus és kényelem egyetlen eszközben (BBV)

Ár: 6.990 Ft

Fedezd fel a tökéletes eszközt a stílus és a kényelem együtteséhez - a 3 az 1-ben hajformázó készüléket, amely minden hajtípushoz alkalmas, és egyszerűsíti a mindennapi hajápolást! Ez a multifunkcionális eszköz egy igazi varázslat a hajformázás terén. Nem csak hogy egy hajszárítót, hajvasalót és hajformázót egyesít, de képes alkalmazkodni mindenféle hajtípushoz, legyen szó akár göndör, egyenes, vastag vagy vékony hajról. Így nem kell többé különféle készülékeket keresgélned a tökéletes frizura eléréséhez. A 3 az 1-ben hajformázó készülékkel nemcsak időt és helyet spórolsz meg, hanem pénzt is. Egyetlen eszköz, amely több funkciót lát el, így sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint külön-külön vásárolni a hajápolási eszközöket. Ez az eszköz kiváló választás mindennapi használatra otthon, de remekül szolgálhat utazáskor is . Kompakt mérete és sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vihesd bárhová, és mindig tökéletes frizurával léphess be az ajtón. A stílus és a kényelem együtteséért válassz te is ezt a multifunkcionális 3 az 1-ben hajformázó készüléket, és élvezd a könnyed és gyors hajápolást minden nap! Termékinformáció: Teljesítmény: 750W. Kábel hossza: 1,8m Hővezető átmérője: 21mm-30mm Hővezető anyaga: Turmalin kerámia Alkalmazható nedves és száraz hajra Három fokozat funkció: 1 hideg levegő, 2 meleg lágy levegő, 3 meleg erős levegő Csomagolás méret: szélesség: 20 cm. magasság: 32,5 cm. mélység: 5,5 cm.  Súly: 0,57 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Römi hajszárító, hajformázó készülék 3 az 1-ben minden hajtípushoz alkalmas - stílus és kényelem egyetlen eszközben (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: