Betöltés...

8 részes klasszikus gitárszett gyerekeknek és kezdőknek 3/4 36"

Ár: 33.940 Ft

Klasszikus gitárunk nagyszerű hangszer gyerekek, kezdők és amatőrök számára. A gitár mellett a csomagban tok, pánt, pengetők, hangolósíp és húrszett található. A gitár tömör hársból készült, kemény műanyag gombokkal és fogólappal. A kiváló hangminőség és a gyönyörű klasszikus kialakítás nagyon értékessé teszi a hangszert. Az 58,5 cm-es menzúrával ellátott gitár mindennel rendelkezik, amire egy gitárosnak szüksége lehet. A 3 pengetővel lehet a húrokat pengetni. A pengető általában az ujjakat helyettesíti, de az ujjakkal együtt is használható. A hangolósíp a gitár hangolásában segít. A mellékelt pántos táska tökéletes utazó zenészek számára, és a hangszer egyszerű tárolásához is. A gitárszett könnyen összeszerelhető.

Színe: világos faAnyaga: hársfa, nejlon, kemény műanyagMérete: 3/4 (36")Hossza: 91,5 cmSzélessége: 35 cmMenzúra: 58,5 cmTestmagasság: 8 cmÖsszeszerelést igényel: igenA csomag tartalma:1 db gitár1 db gitártok1 db gitárpánt3 db pengető1 db hangolósíp1 db gitár húrszett

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "8 részes klasszikus gitárszett gyerekeknek és kezdőknek 3/4 36"" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: