Betöltés...

Szívószál építő készlet 408 db

Ár: 4.190 Ft


408 ELEM - a készlet 204 különböző színű szívószálat (102 rövid, 102 hosszú) és 204 csatlakozót tartalmaz, amivel számtalan projektet valósíthat meg. Az egész készlet egy táskába van csomagolva, amely lehetővé teszi a gyermek számára a blokkok kényelmes tárolását és szállítását.
A KÉSZLET SZÓRAKOZTAT ÉS TANÍT - a blokkok befolyásolhatják a gyermek fejlődését, fejleszthetik a kézügyességet és serkenthetik a képzeletet, miközben rengeteg szórakozást nyújtanak a kisgyermeknek. Játék közben a gyermek a koncentrációt és a vizuális koordinációt is gyakorolhatja. A készlet remek ajándékötlet is. A csomag tartalmaz egy rövid használati utasítást, amely a pálcikák segítségével elkészíthető vizuális mintákat mutatja be.
ATTRAKTÍV SZÍNEK - a pálcikák 5 színben készülnek: piros, narancs, kék, zöld, sárga , ennek köszönhetően érdekes konstrukciókat hozhat létre egyforma színű szegmensekből, teljes egyszínű alkotásokat vagy többszínű konstrukciókat.
KÉT CSŐMÉRET - a készlet 2 méretű csövet tartalmaz, amelyek még nagyobb lehetőséget biztosítanak a 3D-s figurák létrehozásához. Ezek műanyagból készültek, ami lehetővé teszi, hogy a sérülés vagy törés veszélye nélkül hozzon létre olyan szerkezeteket, mint a labdák, járművek stb.  


MŰSZAKI ADATOK



kor: 3+
színek: piros, narancssárga, kék, zöld, sárga
a hosszabb csövek méretei (vastagság/szélesség): 0,5/19-19,5 cm
rövidebb csövek méretei (vastagság/szélesség): 0.5/9.5 cm
csomagolási méretek: 16 x 38 x 18,3 cm
súly csomagolással együtt: 0,83 kg


TARTALOM:



102 hosszú szívószál
102 rövid szívószál
204 csatlakozó
mintaprojekt megjelenítések
A kreatív játék nemcsak számos érzékszerv és képzelet fejlesztését teszi lehetővé, hanem olyan tevékenységet biztosít gyermekének, amely hosszú időre leköti, és segít neki valódi szenvedélyei kibontakoztatásában.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szívószál építő készlet 408 db" című hirdetést látja. (fent)