Betöltés...

5 részes dobszett gyereknek, cintányérral, dobverőkkel, ülőkével, készségfejlesztő játékhangszer készlet

Ár: 9.490 Ft

5 részes dobszett gyereknek, cintányérral, dobverőkkel, ülőkével, készségfejlesztő játékhangszer készlet 



A zene nagyon fontos szerepet játszik a gyermekek fejlődésében. Nemcsak pozitív érzelmeket vált ki és szórakoztat, hanem a figyelmet is összpontosítja, és fejleszti a képzeletet. A zenei tehetség első jelei már a nagyon kicsi gyermekeknél megjelennek.


Ajándékozzon dobfelszerelésért a kicsinek! Ha gyermeke mindent szeret, ami a zenével kapcsolatos: hangszeren játszani, táncolni és énekelni - ez lesz a tökéletes ajándék számára. Az ütőhangszeres játék megköveteli a tempó megtartását és a mozgások koordinálását. A doboknak köszönhetően gyermeke felfedezheti a ritmusérzékét, kialakulhat a zene iránti szenvedély és megmutatkozhat a tehetség!


A készlet tartalmaz egy nagy nagydobot, amely egy lábpedállal működtethető; továbbá két közepes és két kis dobot, egy cintányért és egy pár dobverőt. Egy széket is mellékeltek a kis dobos számára, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek kényelmesen üljön játék közben.


Tulajdonságok: 




Készségfejlesztő játék
Széles eszköztár
Kompakt méret
Méretek: 57×40×50 cm
Súly: 1,5 kg


A csomag tartalma:



1 db nagy lábdob
2 db közepes dob
2 db kis dob
1 pár dobverő
1 db cintányér
1 db ülőke




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "5 részes dobszett gyereknek, cintányérral, dobverőkkel, ülőkével, készségfejlesztő játékhangszer készlet" című hirdetést látja. (fent)