Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Vintage zseblámpa, WT, Fa, 251 darab

Ár: 27.461 Ft








További részletek a fények fejlesztéséről



Ősi idők óta az emberek zseblámpákat használtak, hogy napnyugta után fényt adjanak. A korai emberek a tűz felfedezése után gyorsan megtanulták, hogy a megvilágított pálcikák lehetővé teszik, hogy sötétben láss. Van azonban egy kezdet a lámpák történetében. Leonardo da Vinci a lámpa egyik feltalálója, amikor létrehozta a petróleumlámpa alapjául szolgáló légszívócsatornát. Nem sokkal ezután megjelentek az első utcai világítási rendszerek.







Miben különbözik a zseblámpánk?


A vintage zseblámpa többféle világítási móddal és kétféle módon kapcsolható be.   A zseblámpa kellemes, állandó fehér fényt vagy villogó sárga fényt hozhat létre, hasonlóan a tűzhöz.  A LED zseblámpa lámpákat 3 elem táplálja (a csomag nem tartalmazza).



A modell polírozott rétegelt lemezből, környezetbarát anyagból készül, amely védi az egészséget és a környezetet. Nem szükséges ragasztót használni. Az óra összeszerelését részletesen a használati utasítás ismerteti.




A modell vonzza a stílus igazi ínyenceinek figyelmét. Egyedülálló alakja, faragott sérült dísze és világítása miatt a lámpa kiválóan kiegészíti a tervezést. Azt is élvezheti, hogyan ég a láng.

A Dnyeszter modell lényeges ténye, hogy polírozott fa rétegelt lemezből készül. Ez azt jelenti, hogy teljesen biztonságos az egészségre és a környezetre, és élvezni fogja a készlet minden részletének megérintését.


A vintage zseblámpa nagyszerű kiegészítője a belső térnek. és szokatlan ajándék azoknak, akik szeretik otthonuk különböző dekoratív díszeit. A rejtvények rajongói is értékelni fogják az ilyen ajándékot, mert izgalmas egy előre gyártott modell összeállítása, különösen, ha meghívja barátait, hogy segítsenek.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Vintage zseblámpa, WT, Fa, 251 darab" című hirdetést látja. (fent)