Betöltés...

12 színű, könnyen formázható, nem ragadó gyurma készlet modellező spatulákkal - fejleszti a kreativitást és a kézügyességet (BBI-5262)

Ár: 3.990 Ft

Szuper készlet kis művészeknek, mely fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. Ez a készlet több mint egyszerű játék - egy kreatív élmény, mely serkenti a gyerekek kreativitását és segít fejleszteni a különböző készségeiket. Legyen részese ennek a kreatív utazásnak, és segítse gyermeke fejlődését ezen szórakoztató és tanulságos tevékenység révén. Válassza a minőséget és a fejlesztő élményt - válassza ezt a kiváló készletet kis művésze számára! Izgalmas lehetőség vár minden kis művészt ebben a fantasztikus készletben, ami nem csak a kreativitást, de a kézügyességet is fejleszti. Nemcsak egy egyszerű játékról van szó, hanem egy valódi inspiráció forrásról, ami segíti a gyerekeket abban, hogy kibontakoztassák művészi tehetségüket. A termék főbb tulajdonságai: 12 színű: A gazdag színskála lehetőséget ad a gyerekeknek a szabad kifejezésre és a színek világának felfedezésére. Nem ragadó massza: A készletben található massza nem csak szórakoztató, de nem is ragad, így a gyerekek kézügyessége fejlődik anélkül, hogy a kezüket bepiszkolnák. Anyag: A termék minőségét a PVA és a glicerin kombinációja biztosítja, így nemcsak biztonságos, de tartós is. Kézügyesség fejlesztése: A készlet kiválóan alkalmas a gyerekek kézügyességének fejlesztésére. A formázás és a különböző technikák alkalmazása segíti a finommotoros készségek kialakítását. Képzelőerő és kreativitás: A színes massza és a változatos formák ösztönzik a gyerekek képzelőerőjét és kreativitását. Ezzel a készlettel minden gyermek saját kis művész stúdiójává válhat. Illusztrációs videó: https://www.youtube.com/watch?v=4dMrDaFWZME

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "12 színű, könnyen formázható, nem ragadó gyurma készlet modellező spatulákkal - fejleszti a kreativitást és a kézügyességet (BBI-5262)" című hirdetést látja. (fent)