Betöltés...

Halászd ki a kukacot! - mágneses kézügyesség fejlesztő játék gyerekeknek - kukac figurákkal és eper alakú játék táblával (BB-10978)

Ár: 5.490 Ft

Halászd ki a kukacot! - mágneses kézügyesség fejlesztő játék gyerekeknek kukac figurákkal és eper alakú játék táblával A gyermek a legjobban a játékból tanul. Ez a játék kétségtelenül elszórakoztatja gyermekét, és többek között elősegíti motoros -, és vizuális képességei fejlődését. Megtanítja gyermeke számára az alakfelismerést, logikus gondolkodást és segít a türelme fejlesztésében is. A játék élénk színei felkeltik a gyermek érdeklődését és játékra ösztönzik. A csiszolt fa felület biztosítja , hogy gyermeke biztonságosan játszhasson. A fa természetes anyag, ezáltal sokkal környezetbarátabb és esztétikusabb is műanyag társainál. A termék jellemzői: A játék fából készült, szélei műanyaggal megerősítve A gyerkőcünk feladata, hogy a mágnessel "elkapja" és eltávolítsa az alma lyukaiból a hernyókat. Nehezíthetünk is a feladaton, hogy vissza is kell tenni a hernyókat A játék pozitív hatással lehet a kisgyermek fejlődésére Fejlesztheti a szem-kéz koordinációt, mozgékonyságot és fókuszt Minél egyszerűbb a játék, annál több kreativitást vált ki! Az alma méretei: 15,5 cm x 15 cm x 6,5 cm Csomag tartalma: fa talp műanyaggal megerősítve 10 db színes fa hernyó fa pálca mágnessel Illusztrációs videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=hJ9t1u-cm9A  

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Halászd ki a kukacot! - mágneses kézügyesség fejlesztő játék gyerekeknek - kukac figurákkal és eper alakú játék táblával (BB-10978)" című hirdetést látja. (fent)