Betöltés...

Betegmozgató lepedő emelő füllel, 190x75cm, Slide Plus Herdegen

Ár: 19.700 Ft

Az otthoni betegápolás során nagyon sokszor előfordul, hogy az ágyban fekvő beteget át kell helyezni egy másik ágyra, vagy épp székre. Ilyen és hasonló esetekre való a betegmozgató lepedő. Mind ágyon belüli mozgatásra, mind pedig szállításra jól használható, de alapvetően a helyváltoztatásra, a beteg megemelésére, áthelyezésére használatos. A betegmozgató lepedő olyan speciális anyagból készült, melynek extra-csúszós felülete segít abban, hogy az ápoló, gondozó munkája könnyebb, komfortosabb legyen, és csökkenjen a túlzott erőkifejtésből eredő sérülések veszélye. Egy betegmozgató lepedővel sokkal könnyebb a helyváltoztatás, kevesebb erőkifejtésre van szükség, és nagyobb hatékonysággal oldható meg a feladat.


Ez a kék színű betegmozgató lepedő körbe van szegve, és úgy van levarrva, hogy a varrások között lévő fülek segítségével könnyen megemelhető legyen a lepedő akár több gondozónak is egyszerre.


Ajánlott felhasználási terület: palliativ ellátás, ortopédiai ellátás, ápolási otthonok, otthonápolás, intenzív osztály, rehabilitációs intézmények, geriátriai ellátás.


Anyaga 100% paliamid bevonatú szilikonos poliuretán (műanyag). Terhelhetősége 150 kg.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Betegmozgató lepedő emelő füllel, 190x75cm, Slide Plus Herdegen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: