Betöltés...

Napelemes vakondriasztó

Ár: 3.390 Ft




A napelemes riasztó hatékony módszer nemcsak a vakondok, hanem az egerek, patkányok és más gyakori kártevők eltávolítására is drasztikus intézkedések nélkül. A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ultrahang hullámok megtámadják a legtöbb kártevő halló- és idegrendszerét, fájdalmat és kényelmetlenséget okozva számukra.
Az akusztikus generátor 30 másodpercenként küld különböző frekvenciájú jeleket (400 Hz-től 1000 Hz-ig), valamint a rágcsálókat zavaró rezgések, így nem tudnak megszokni egyfajta hangot.
A riadt rágcsálók az irtás első időszakában fokozzák aktivitásukat, mert pánikba esnek és menekülési utat keresnek, így a rágcsálók fokozott aktivitása a használat első napjaiban természetes jelenség. Néhány nap múlva a rágcsálóknak el kell hagyniuk azt a területet, ahol riasztónk működik!
Az eszközt rágcsálók elriasztására tervezték, nem rágcsálók vadászatára. A változó frekvenciájú hanghullámok megakadályozzák, hogy a rágcsálók hozzászokjanak egy adott hanghoz. Ha mozgatja a készüléket, nem tud barátságtalan környezetet teremteni a földben a rágcsálók számára, ezért fontos, hogy a riasztó egy helyen legyen. Ha nagyobb területre szeretne alkalmazni a kezelést, akkor a további riasztószereket kellően sűrűn kell elhelyezni.
Ezenkívül a napelem panel garantálja a kényelmes használatot. A riasztót nem kell semmilyen tápegységhez vagy akkumulátorhoz csatlakoztatni.
A készülék tetejére szerelt napelem egész nap gyűjti a napsugarakból származó energiát, ami biztosítja a riasztó működését.
A riasztó nagy hatótávolságú, és a többi riasztóhoz képest hossza akár 37 cm, ami jobb jelerősítést eredményez.





TÁVOL TARTJA AZ ÁLLATOKAT:





Vakond
Pocok
Mezei egerek
És még sok más






TULAJDONSÁGOK:


A talajba helyezett riasztó 400-1000 Hz-ig változó frekvenciájú hangot ad ki. A rágcsálók nem tudnak hozzászokni a készülékhez
A hang harminc másodperces időközönként szólal meg
A hangot rezgések kísérik a bot belsejében, fokozva a készülék hatékonyságát
Karbantartást nem igénylő, vezeték nélküli eszköz, ellenáll a változó időjárási viszonyoknak és a víznek
Nem károsítja a háziállatokat és az embereket
Nagyon könnyen tisztítható, gyors telepítés
Akkumulátorral működő - napközben a napelemeknek köszönhetően az akkumulátorok töltődnek
Működési tartomány: 1000 m2
A riasztó hatásának mértéke a talaj típusától függ. A száraz, homokos aljzat tompítja a hanghullámokat, és a védőterület akár felére is csökkenhet (ebben az esetben érdemes megfontolni két riasztó használatát). A legjobb hatást nedves vagy agyagos talajjal érjük el. A hatások elérése min. 5 nap.



MÉRETEK:





Hossza: 37 cm
Riasztó hossza: 33,5 cm
Fej mérete: 9,5 x 8 x 3,5 cm
Napelem méretei: 5,5 x 4,5 cm






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Napelemes vakondriasztó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: