Betöltés...

XXL összehajtható, homokmentes, piknik takaró - 200 x 200 cm

Ár: 3.990 Ft

XXL összehajtható, homokmentes, piknik takaró - 200 x 200 cmA strand a napsütéshez, a közeli vízhez és a homokhoz kapcsolódik. De mi van, ha ez a homok akadályozza a kikapcsolódást? Megvan rá a megoldás!
A strandszőnyeg homokmentes egy új innovatív termék, így elfelejtheti a kellemetlen homokot, és átadhatja magát a gyönyörű napsütéses időnek és a tökéletes nyaralásnak!
HOMOKMENTES STRANDSZŐNYEG , A HOMOK VARÁZSLATOSAN ELTŰNIK!A szőnyeg hálós anyaga lehetővé teszi az esetleges homokszemcsék eltávolítását, amelyeket a szél a takaróra fújt, vagy amit a gyerekek a lábukkal felhordtak.
A szőnyeget kézzel átdörzsölve a homok átszitálódik a kis lyukakon keresztül, így a relaxációs terület homokmentes lesz!
A termék sarkaiban fém kapcsok találhatók, amelyeken keresztül cölöpöket szúrhat a homokba, így a takaró védve lesz a széllökésektől. Ez különösen a tengerparton lesz kiváló megoldás, ahol különösen fújhat a szél!
NAGY STRANDSZŐNYEG - PIHENÉS AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA!
A szőnyeg nagy mérete - 200x200 cm - lehetővé teszi, hogy az egész család kényelmesen elférjen a szőnyegen, élvezve a gyönyörű nyári napokat.
Mérete ellenére az összecsukott szőnyeg nagyon kevés helyet foglal. Bármilyen strandtáskába belefér, még a naptejjel vagy nassolni valóval együtt is!
A strandszőnyeg kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa az Ön kényelmét számos tengerparti nyaralás során!
Homokmentes strandtakaró - a termék főbb jellemzői:
Nagy méretű szőnyeg - pihenőhelyet biztosít az egész családnak vagy egy baráti társaságnak,Könnyű súly ? megkönnyíti a termék hátizsákban vagy táskában való tárolását,Sokoldalú felhasználás - hasznos a strandon és a parkban vagy a kertben egyaránt,A homok egyszerű eltüntetése - csak egy kézmozdulat, és a homok varázslatosan eltűnik.

Szín: kék
Anyaga: poliészter

MÉRETEK:Strandtakaró: 200 cm x 200 cmCsomagolás: 29 cm x 29 cm x 8 cm






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "XXL összehajtható, homokmentes, piknik takaró - 200 x 200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: