Betöltés...

Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap

Ár: 85.890 Ft

Tökéletes megoldás a legnagyobb edényekhez
Az új 23 cm-es BigZone a Gorenje főzőlapokon tökéletes megoldás a legnagyobb serpenyők számára. Ez az elöl elhelyezett zóna lehetővé teszi a főzés közbeni folyamatos figyelmet, és befogadja az általában leggyakrabban használt 23 cm-es edényméretet. Ez megakadályozza a hideg területeket az edények szélén, és minden alkalommal ízletes ételeket biztosít. Mondj búcsút a főzési küzdelmeknek a Gorenje főzőlapok új, extra nagy zónájával, amely a lehető leggyakoribb és legcélszerűbb használatra van elhelyezve.

Precíziós egyszerű főzésvezérlés
Dobja fel a főzés élményét a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős kezelőfelületével. Ezzel az innovatív funkcióval pontosan vezérelheti az egyes főzőzónákat, így egyszerre több ételt is könnyedén elkészíthet. Az érintésvezérlés intuitív és érzékeny, így könnyen beállíthatja az egyes zónák hőfokát és beállításait. Elegáns, modern dizájnjával ez a főzőlap bármelyik konyha tökéletes kiegészítője. Tapasztalja meg a főzés tökéletes vezérlését a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős kezelőfelületével.

Vegye át az irányítást a főzés felett
A Gorenje főzőlapok továbbfejlesztett időzítő funkciójával soha többé nem kell találgatnia a főzési időt. Az időzítő mostantól elkülönül a teljesítményszintektől, így könnyen beállítható, használható és ellenőrizhető. Az időzítő kijelzőjén lévő külön nyilak mutatják az egyes zónák idejét, így teljes mértékben Ön irányíthatja a főzési folyamatot. Az időzítő funkció egyszerű és intuitív használata. Mindig könnyeddé teszi a főzést.

Főzés gyorsított előretekerésen
A PowerBoost funkció növeli a plusz teljesítményt, ami fokozza a melegítést, és jelentősen rövidebb felfűtési időt eredményez.

Minden főzőzóna az optimális használati gyakoriság és cél érdekében van elhelyezve.
Az új főzőlap-kialakítással a főzés egyszerűvé válik. Az elöl elhelyezett 23 cm-es főzőzóna tökéletes a nagyméretű edényekhez és biztonságosabb a hátul lévő kisebb, 14,5 cm-es zónával. Az optimális főzőzóna pozícióknak köszönhetően nem lesz többé hideg folt. Minden zóna az optimális használat érdekében van elhelyezve, így Ön magabiztosan főzheti kedvenc ételeit. Élvezze az ízletes ételeket minden alkalommal a legjobb főzési teljesítmény és kényelem mellett az új főzőlap kialakításával.

Mindig a biztonság az első
A ChildLock funkció kifejezetten a kisgyermekes családok számára készült. A gyerekek felügyelet nélkül hagyása a konyhában még soha nem volt ilyen biztonságos, mivel ez az opció megakadályozza, hogy bekapcsolják a főzőlapot. A fejlettebb modelleknél ez a funkció aktiválható a vásárlói beállítási módban, amely minden kikapcsoláskor automatikusan lezárja a főzőlapot. Egyébként a szimbólum megnyomásával is lezárhatja a főzőlapot.

Még nagyobb biztonság garantálása
A még nagyobb biztonság érdekében a maradékenergia-jelzők világítanak, hogy megmutassák, a főzőlap mely zónái sugároznak még hőt. Amíg egy jelző világít, addig az adott fűtési zónához nem szabad hozzányúlni. Ennek ellenére még mindig hasznát veheti, ha leolvaszt vagy melegen tart egy ételt.

Jellemzői:
Csatlakoztatási teljesítmény: 7.2 kW
TouchControl vezérléssel rendelkezik
Megújult Timer-időzítés
"POWER BOOST" teljesítménynövelő funkció mind a 4 főzőzónán
Megújult zónaméretek és kiosztás
Ø 230mm jobb első zóna
2db Ø180mm bal oldali zónák és egy Ø145mm jobb hátsó zóna
Maradékhő kijelzés
Gyerekzár
- A termék szélessége: 595 mm
- A termék magassága: 54 mm
- A termék mélysége: 520 mm
- Beépítéshez szükséges maximális szélesség: 562 mm
- A készülék telepítéséhez szükséges minimum szélesség: 560 mm
- A készülék telepítéséhez minimum magasság: 70 mm
- A készülék telepítéséhez szükséges minimum mélység: 490 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje GI6401BSC beépíthető indukciós főzőlap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: