Betöltés...

G3 Ferrari G10171 Friggisano Show Forrólevegős Sütő 5 literes űrtartalommal, sok extra szolgáltatással

Ár: 35.890 Ft

Egészségesen főznél, megtartva az ízeket és energiát megtakarítva? Abszolút lehetséges! A G3Ferrari G10171 Friggisano Show légkeveréses sütőnk segítségével ízletes és ropogósan sült ételeket készíthetsz akár 80%-kal kevesebb zsiradék felhasználásával! A gyors levegőkeringtetés technológiája lehetővé teszi, hogy kevés vagy akár egyáltalán olaj nélkül készíts egészséges és finom ételeket percek alatt.
De ennél ez a készülék sokkal többet tud! A G10171 Friggisano Show-val számtalan lehetőség áll rendelkezésedre. Süthetsz tortát, készíthetsz halat vagy zöldséget, sőt még hús is süthetsz! Az 8 előre beállított programnak köszönhetően egyszerűen készíthetsz sült krumplit, csirkét, rákféléket, húst és halat úgy, hogy tiszta marad a konyhád. A G10171 Friggisano Show rendelkezik egy 60 perces időzítővel, amellett, hogy egy 5 literes! kapacitású, nem tapadó felületű tartályt és belső tálcát is tartalmaz. Ideális a teljes család számára való főzéshez. Az étel állapotának ellenőrzéséhez nem kell kinyitnod az készüléket, mivel van rajta ablak és a belső világítás ezt lehetővé teszi. Kényelmed érdekében a Friggisano Show nagy digitális kijelzővel is felszerelt, sőt a tisztítása is gyerekjáték! Egyszerűen használj egy nem karcoló szivacsot és forró vizet a főzés utáni tisztításhoz.

Jellemzői:
- Teljesítmény 1200 W
- 5 liter űrtartalom (1,2 kg-ig)
- Ablakkal és belső világítással
- Tapadásmentes tartály és belső tálca
- Állítható sütési hőmérséklet 80°C - 200°C között
- 60 perces időzítő
- Digitális kijelző
- 8 program: hús, csirke, kagylók, hal, pirítós, chips, hot dog, csirkeszárny
- Csúszásgátló lábak
- Tápellátás: AC 230V ~ 50Hz


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "G3 Ferrari G10171 Friggisano Show Forrólevegős Sütő 5 literes űrtartalommal, sok extra szolgáltatással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: