Betöltés...

Gorenje GS620C10S TotalDry Mosogatógép Ezüst

Ár: 216.820 Ft

Extra tágas belső tér - Kényelmes és optimalizált mosogatás
A Gorenje GS620C10S mosogatógép harmadik kosara lehetővé teszi a 14 teríték kapacitását, így bőven van hely az evőeszközöknek és kávéscsészéknek. Ez az elrendezés optimális mosogatási teljesítményt, egyszerű használatot és a mosogatótér hatékony kihasználását eredményezi. Tiszta és száraz edények mindennap!

TotalDry funkció - Ragyogóan tiszta edények
A felsőkategóriás Gorenje mosogatógépek lenyűgöző, szabadalmazott TotalDry megoldással rendelkeznek, amely teljesen megszárítja az edényeket, így ragyogó állapotban veheti ki azokat a gépből. A mosogatás befejezése után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik, hogy a már készen álló edényeket kényelmesen kipakolhassa. Ez az innovatív funkció kiemelkedően felhasználóbarát, mivel a mosogatógép már nyitva van, amikor Ön kész az edények kipakolására, és az edények kellően lehűltek ahhoz, hogy kézbe vehesse azokat.

Általános jellemzők - Stílusos és hatékony
A Gorenje GS620C10S mosogatógép az Essential designvonalhoz tartozik, és elegáns ezüst színben kapható. A 14 darabos teríték kapacitás mellett számos további lehetőséget kínál, például a féltöltet opciót és a TotalDry funkciót. A három kosárnak köszönhetően kényelmesen pakolható és rendszerezhető az edények. A mosogatás hatékonysága és szárítási hatékonysága A kategóriás, míg a PowerDrive inverteres motor megbízható működést biztosít.

Magas biztonsági szint és praktikus vezérlés
A Gorenje GS620C10S mosogatógép rendelkezik Total AquaStop védelmi rendszerrel a túlfolyás ellen. A beépített szerviz diagnosztika kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti a gép állapotát. Az Inox üstanyag elegáns és tartós megjelenést biztosít, míg a nyomógombos működtetés és a fény- és hangjelzéssel ellátott mosás vége kijelzés egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Technikai adatok - Kiváló minőség és praktikus méretek
A Gorenje GS620C10S zajszintje 45 dB(A), és állítható lábazat magassága 60 mm. A termék méretei a következők: szélesség 600 mm, magasság 850 mm, mélység 580 mm. A csomagolt termék méretei pedig: szélesség 645 mm, magasság 871 mm, mélység 645 mm. A bruttó tömeg 52 kg, nettó tömeg pedig 47 kg. A mosogatógép tápfeszültsége 230 V.

Tegye könnyebbé és hatékonyabbá a mosogatást a Gorenje GS620C10S 14 terítékes szabadonálló Inox mosogatógéppel, amely kiváló minőségű teljesítményt és ragyogóan tiszta edényeket nyújt.

Jellemzői:
- Mosogatógép 14 terítékes
- Osztálybesorolás: "C" energiaosztály/AA
- Energiafogyasztás: 75 kWh/100 ciklus
- TotalDry szárítás automatikus ajtónyitással
- INVERTER motor
- 5 program
- TotalAquaStop
- 3 kosár
- Nyomógombos vezérlés
- Digitális kijelző
- Programmemória funkció
- Késleltetés
- Öblítő és sóhiány kijelzés
- 3in1 funkció
- Állítható felső kosár
- 3 vízszóró kar - 5 vízsugár
- 4 mosogatási hőmérséklet
- Vízfogyasztás: 9,8 l
- Zajszint: 45 db(A)
- A termék szélessége: 600 mm
- A termék magassága: 850 mm
- A termék mélysége: 580 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosogatógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje GS620C10S TotalDry Mosogatógép Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: