Betöltés...

Malatec párátlanító készülék

Ár: 13.990 Ft

RENDKÍVÜL HATÉKONY - ez az egyedülálló MALATEC párátlanító tökéletesen felfogja és eltávolítja a levegőben rekedt vizet. A Peltier technológia alapján működik - csendesen működik. Gyakran magas páratartalmú helyiségben kellemetlen szag, gomba, penész jelenik meg. Ezek a feltételek kedvezőtlenek az egészségre, és negatív hatással vannak közérzetünkre. A páramentesítő beszívja a nedves levegőt, majd a víztartályba kondenzálja. Hatékonysága napi 330 / ml sűrített víz!


CSENDES MŰKÖDÉS - a légszárító a Peltier technológián alapul, ami rendkívül csendes, ennek köszönhetően nem terheli a háztartást - különösen akkor lesz alkalmas, ha olyan gyerekek vannak, akiknek gyakran rossz az alvása. A párátlanító nem zavarja a mindennapi tevékenységeket vagy a munkát. Problémák nélkül képes egész éjjel járni, és nem zavarja az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja a minőségét.


TANK + TÖLTŐ - a párátlanító tartály 800 ml űrtartalmú. Ez elegendő 64 órányi munkához! Ennek köszönhetően nem kell időnként kiöntenie a vizet. A párátlanító minden probléma nélkül otthon maradhat több mint két napig! A készülék további előnye, hogy a tartály feltöltése után automatikusan leáll. A készlet tartalmaz egy tömlőt is, amelyet csatlakoztathat a párátlanítóhoz és vezetheti a vízkimenetet, pl. közvetlenül a mosogatóhoz. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a párátlanítót olyan helyen hagyja, ahová ritkán jön.


TAKARÉKOS ENERGIA - A 22,5 W teljesítményű szárító alacsony energiafogyasztást eredményez. A MALATEC párátlanító használata nem terheli a háztartási költségvetést, hatékonysága elegendő a készülék hatékony működésének biztosításához. Kompakt méretű, ami azt jelenti, hogy bárhol elhelyezheti lakásában: íróasztalon, komódon vagy a padlón.


LEÍRÁS:



    fekete szín
    anyaga: műanyag
    Kapacitás: 300 ml naponta
    víztartály térfogata: 800 ml
    a víz elvezetésének lehetősége tömlőn keresztül: igen
    feszültség: 100-240V
    tápegység: 9V
    Teljesítmény: 22,5W
    automatikus kikapcsolás a tartály feltöltése után: igen
    működési mód: a Peltier rendszer alapján
    alkalmas: otthon, irodában stb.
    kivehető víztartály
    levehető víztartály fedele
    méretek: 22,5 / 16 / 14cm
    csőhossz: 100 cm
    kábel hossza: 1,45 m
    súly: 1,132 kg
    súlya a csomagban: 1,392 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Malatec párátlanító készülék" című hirdetést látja. (fent)